![]() |
SOK ! Kurtlar Vadisi Terör Kaldiriliyor !!! Kurtlar Vadisi'nde ŞOK RTÜK Başkanı Zahid Akman ve Üst Kurul üyeleri izleyicilerden gelen binlerce şikayet üzerine Kurtlar Vadisi-Terör dizisiyle ilgili olarak Show TV Genel Müdürü Saner Ayar ile görüştü. Edinilen bilgiye göre, kanal yönetimi, yapımcı firmayla hukuki soruna yol açılmadan diziyi yayından kaldırmak için çözüm arayışına girdi. Buna göre Kurtlar Vadisi-Terör, yarın yayınlanmayabilir. RTÜK'ün 444 1 178 nolu iletişim merkezine Kurtlar Vadisi Terör dizisiyle ilgili olarak binlerce şikayet gelmesi üzerine, RTÜK üyeleri Show TV Genel Müdürü Saner Ayar'ı Ankara'ya davet ettiler. Kurul üyeleri, 13 Şubat 2007 Salı günü Ankara'daki Üst Kurul toplantısına katılan, Saner Ayar'a, konuyla ilgili hem izleyicilerin hem de kendi görüşlerini aktardı. Show TV Genel Müdürü Saner Ayar'ın İstanbul'da kanal yöneticilerine Radyo ve Televizyon Üst Kurulu toplantısında yapılan değerlendirmeleri aktarması sonucunda, kanal yönetiminin, yapımcı firmayla hukuki soruna yol açılmadan diziyi yayından kaldırmak için çözüm arayışına girdiği öğrenildi. Bu durumda yarın gece ikinci bölümü yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi-Terör'ün yayından kaldırılması bekleniyor. Kurtlar Vadisi Terör adlı dizi nedeniyle, RTÜK'e 1 Ocak-13 Şubat 2007 tarihleri arasında toplam 16 bin 597 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 13 bin 953'ünde dizinin yayınlanmaması, 2 bin 609'unda ise dizinin yayınlanması istendi. Dizinin 8 Şubat'ta yayınlanmasının akabinde ise 444 1 178 RTÜK İletişim Merkezi'ne toplam 2 bin 898 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 2 bin 192'sinin (yüzde 75.6) konusunu Kurtlar Vadisi-Terör dizisi oluşturdu. İzleyicilerden gelen bildirimlerin bin 924'ünde (yüzde 87.8) dizi şikayet edildi ve yayından kaldırılması istendi. İzleyicilerden gelen 268 (yüzde 12.2) bildirimde ise dizinin beğenildiği, devam etmesinin istendiği ifade edildi. Cihan 2007-02-14 17:11:39 Kaynak : SAMANYOLU HABER |
heheehe kaldırılsın tabi hiç sevmiyordum o diziyi zate iii olmuş :D:D:D |
inşallah kalkmaz devam eder Türkiyenin gerçekleri onlar kime niye battı ki anlamadım aslında diziyi isteyen ler daha çok |
niye kaldırılıyor anlamıyorum...dizinin konusu mafya olunca kimse şikayet etmiyordu ama şimdi 30 bin insanımızın canını alan şe-ref-siz-ler'in konusu işlenince mi şikayetler oluyor.... |
gerçekler bazılarının zoruna gittiği içiç şikeyet etmişlerdir diziyi türkiyenin %50 sinden fazlasınız izlediği bi diziyi nasıl olurda kaldırırlar anlamıorum |
Ne Demek Kaldırmak Yaaaa... O Serefsizlerin Gercek Yüzlerini 70 Milyon Ögreniyor Diyemi Kaldırıyorlar... Zaten Bu Ülkede Kim Gercekleri Açıga Çıkarırsa Nedense Onu Yok Ediyorlar... Şerefsizler Sinir Oluyorum..... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Son karar verildi, Kurtlar Vadi'ye iniyor Kurtlar Vadisi'nin yayınlanıp yayınlanmayacağına dair tartışmalar sona erdi... http://image.haber3.com/haber/72402.jpg 15 Şubat 2007 11:35 RTÜK, Kurtlar Vadisi Terör dizisiyle ilgili olarak binlerce şikayet gelmesi üzerine, Show TV Genel Müdürü Saner Ayar'ı Ankara'ya davet etti. 13 Şubat 2007 Salı günü Ankara'daki Üst Kurul toplantısına katılan Saner Ayar'a Üst Kurul Üyeleri hem izleyicilerin şikayetleriyle ilgili bilgileri hem de görüşlerini aktardılar. Show TV Genel Müdürü Saner Ayar'ın İstanbul'da kanal yöneticilerine Radyo ve Televizyon Üst Kurulu toplantısında yapılan değerlendirmeleri aktarması sonucunda, kanal yönetimi çözüm arayışına girdi. Kurtlar Vadisi Terör adlı dizi nedeniyle Radyo ve Televizyon Üst Kuruluna 1 Ocak-13 Şubat 2007 tarihleri arasında toplam 16 bin 597 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 13.9'ünde dizinin yayınlanmaması, 2 bin 609'unda ise dizinin yayınlanması istendi. dizinin beğenildiği, devam etmesinin istendiği ifade edildi. Ancak son olarak alınan duyumlara göre Show Tv, Kurtlar Vadisi Terör dizisinin bu akşam yayınlanmasına karar verdi... Merakla beklenen bu önemli kararı Pana Film resmi internetr sitesinden "KURTLAR VADİSİ SAATİNDE EKRAN BAŞINA. Tüm izleyicilerimizi, “Kurtlar Vadisi Günü”nde, “Kurtlar Vadisi Saati”nde Show TV ekranına bekliyoruz..." mesajıyla duyurdu. Ayrıca Kurtlar Vadisi sevenlerinin internette kurduğu onlarca fan klüp sitesi, dizinin yayından kaldırılmaması için RTÜK ve SHOW TV'ye tepki vermeleri çağrısında bulundu. Milyonlarca izleyecisi olan Kurtlar Vadisi Terör'ün yayından kaldırılmasına yönelik atılan adımsa büyük bir deprem yarattı. Çünkü bu karar eğer uygulansaydı Türkiye'de çok büyük bir yanlışın başlangıcı olacaktı. İbre bu sefer Kurtlar Vadisi'nden kalkıp başka yapımlara dönecekti.. İşte Kurtlar Vadisi Terör'ün Show TV'de dönen tanıtımı... Haber3.com |
böle bi saçmalık olamaz :) |
dizileri izlemiyorum zaten. kaldırılıp kaldırılmaması benim için pek önemli değil. ama bu kadar şikayeti dikkate alanları değerlendiren rtükün izleyenleride düşünmesi gerekiyor. ülkenin büyük çogunlugu bu diziyi severek izlediğine göre kaldırmak anlamsız bence. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar kurtlar vadisi tv de yazılı bir mesaj vererek yayından kaldırılmıştır bende bu olaya cok uzuldum ama yazılı mesajı okuyunca aklıma başka bir açıdan bakmak geldi siz ister mantıklı bakın ister komplo teorisi değin ama ben yinede fikrimi anlatayım bence kurtlar vadisi yapımcıları bu dizinin ilk bolumden kaldırılacağını biliyordu hatta diziyi ona göre çektiler yani kaldırılmasını istediler daha da abartırsak ilk bölümü izliyenler görmustur rtuk numaraları gecıyordu alt tarafta dikkat eden görmustur şimdi neden diyeceksiniz .... Benım teorım su gunlerde gundemde olan uydu(d-smart) digiturk rekabetınde guzel bir pay cıkarmak ,cunku diğital platformda Rtuk karısamıyor sadece yerel yayına mudahele edebılıyor ve diğiturk ve d-smart yenilik arama peşindeler uydu suan discory ı alarak diğiturke buyuk zarar vermıstıır pana film bunu kullanıp diğital platforma satacaktır bu sayede aldıkları pay çok fazlasıyla artacaktır zaten dizinin oynayacağı saatte yazılan yazının son kısmında yazdılar ya internette ya diğital platformda diyr bu kadar masraf yapılan fılm sizce ınternette bedava yayınlanırmı ???? Bunlar sadece teori ama muhtemelen teoride kalmayacak |
bugün yok ama bence YASAKLANMICAK en azindan hicbir zaman inanmicam YASKLANDINA |
Kurtlar vadisi sevenleri :D hadi hepberaber Atv dizilerini Rtuke sikayet edin... her bölümde :D |
dizi yi en basindan beri izledim .. carpici konulari gostermek bence bazi kesimlerin isine gelmedi. madem bu sekilde gosterilmiyo bir filmle gun isigina cikarmalari daha iyi olur diye dusunuyorum |
Alıntı:
|
yada DVD yapsinlar satsinlar mesela :D |
Alıntı:
|
İddiaya göre RTÜK'e gelen diziyle ilgili olumsuz tepkilerin önemli bir kısmı Güneydoğu'dan geliyor. Yine iddialara göre olumsuz tepkileri, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in yönlendirdiği belirtiliyor. Sanılanın aksine RTÜK'e gelen telefonların önemli bir kısmı da dizinin yayından kaldırılmaması yönünde. Sizde Pkk lı bir belediye başkanına pabuç bırakmayın Kurtlar vadisine sizde desdek olun mail ve Telefonlarla Aşağıdaki adrese tıklayın ve bu dizinin devamı için görüş bildirin. Türk Gençliğinin terör bilinci kazanması için dizinin devam etmesi gerektiğini ifade edin. http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx Rtük Şikayet Hattı : 444 1 178 Buda Milliyetin anketi.... http://www.milliyet.com.tr/2007/02/14/son/sontur44.asp |
Umarim yanlistan dönülür... |
|
Bide Burda anket var Hürriyet - Kurtlar Vadisi yayından kaldırıldı |
Alıntı:
|
bu kararı verenlerin alayının ......... noktalı yerleri isteyen istediği gibi kullanma hakkına sahiptir. |
rtük sayfasıda açılmıyor. |
Rtük geçici olarak kapamıştır sayfayı. |
4441178 No'lu numarayı arayıp Kurtlar Vadisi Terör yayından kalkmasın isteğimizi RTÜK'e bildirelim... e-mail: rtuk@rtuk.gov.tr |
saçmalık,başka bir izahı yok |
40 yılda bir dizi seyredece onu da mahvediyorlar |
bu kadar olur yha rtuk anket yapıo en son %93 kaldırılmasın yayından diodu adamlar % 7 e baktı yayından kaldırdılar filmi :@ 444 1 178 ara içini dök biraz olsun rahatlarsın belki.. |
HİKMET: Yaltaklı yine bizi yazmış? POLAT: Ne diyor? HİKMET: Her şey bizim yüzümüzdenmiş. POLAT: Peki sen ne diyorsun? HİKMET: Bu yaltakçı yaltaklı bize mi özenip belinde silahlarla zamanında gazete basmış diyorum� POLAT: Sabah sabah sinirimi bozma Hikmet, madem herifin ne mal olduğunu biliyorsunuz, okumayın olsun bitsin! HİKMET: Bu yaltakçı tetikçi bi daha bize saldırırsa o zaman çok ağır konuşacağım, dua etsin bu sefer gündem başka! ANLAYANA !! |
Geri dönem imkani vardimi ARKADASLAR?? |
Türk'üm,Türkiye'de tutsağım.Beni ben yapan değerleri savunan bir diziyi seyretme arzuma engel oldular.Arkada bulunan karanlık güçlere lanet olsun. |
Alıntı:
|
döner gelecek hafta,yanlış yapıyor Rtük |
Alıntı:
|
Digiturk ile anlasma olasiligi varmis orada izle ve öde sistemi ile izleyiciye ulasabilirmis... ayrica Kurtlar Vadisi Terör sinema filmide cekeceklermis... |
INSALLAH DIGITÜRK E GECER |
Türkiye`de Saat: 20:36 . |