![]() |
kitap öNereLim!! aRkadaşLaR heRkes buRda beqeNdiği bi kitabı tavsiye etsiN... |
beN başLıyım... Agatha ChRistie - ÖLüm SaatLeRi... çok qüzel bi poLisiye RomaN... |
AMİN MAULOUF Lübnan asıllı Fransız bi yazar mükemmel romanları var; Afrikalı Leo Yolların Başlangıcı Doğunun Limanlari Yüzüncü Ad Tanios Kayası Semerkant Ölümcül Kimlikler(deneme) bu adamın kitaplarını mutlaka okuyun!! tavsiye ederim... |
Alıntı:
|
buket uzuner in bütün kitapları... |
mutluluk secret |
böyle bi konu daha var ben oraya yazmıştım |
soner yalçını kitapları dahada güzel |
Alıntı:
|
zeki kayahan çoşkun matrax bütün kitaplari hepsi birbirinden güzel ve enfes |
Menis Kumandareas - KuLa ... |
çanakkale rüzgarları ateşten gömlek çocukluğum sergüzeşt spr kitaplar tavsiye ederim |
cezmi ersöz şizofren aşka mektup |
Huzur Sokağı - Şule Yüksel Şenler |
herşey seninle başlar-üstün dökmen |
eroyinle dans-canan tan |
"Kovulduk Ey Halkım" Emin Çölaşan |
eylül mehmet rauf |
ipek ongun hayat devam ediyor. |
Alıntı:
arkaDaşLar tavsiyeLeriniz için tskkrLer ;) |
ben kitabevinde çalışıyorum ve bu aralar çok güzel kitaplar çıktı.elif şafak siyah süt can dündar yakamdaki yüzler zülfü livaneli sevdalım hayat en çok satan kitaplar arasında arkadaşlar bende en kısa zamanda okuyacağım tavsiye edebilirim. |
Paulo COELHO - Simyacı Alibey USLU - Çatıdaki nefes |
bozkurtların ölümü -bozkurtların dirilişi hüseyin nihal atsız mutlaka okuyun |
Jack London-MARTIN EDEN |
leylanın evı mutluluk ıkısıde zulfu lıvanelının yenı degıl ama mutlaka okuyun |
"Paulo Coelho - Veronika ölmek istiyor" şiddetle tavsiye edilir... |
walla ben tavsiye edemicem bi kitap okumak istedim onunda 3 senede bi 15 sayfasını okuyabildim ama güse kitap REİS die bi kitap bitince inş.. tavsiye edicem :D |
yılmaz dıkbas satılıkvatan |
Leo Buscaglia - yaşamak,sevmek,öğrenmek Kitabıyla milyonlarca insanın hayatına sevgi katmış, yaşama sevinci aşılamış olsa da intiharıyla koca bir hayal kırıklığı yaşattırmış sevdiğim bi yazar, kitabını okurken hayat meğer ne güzelmiş diyordum ama sonradan gözüm açıldı, uyandım tabii :)) Yine de okumanızı tavsiye ederim.. |
gercekten muhtesem bır kıtaptı |
Arundhati Roy - Küçük şeylerin Tanrısı Çooookk güzel bir kitap. |
ben pako butun gelırlerı hayvanlara |
poulo chello - portobello cadısı yazarın son kitabı ve şuanda en çok sattığım kitaplardan birisi. |
Gulyabani - HÜSEYİN RAHMİ GÜRPINAR ))(( |
dan brown melekler şeytanlar,da vinci şifresi, |
yüreginin götürdügü yere git-susanna tamaro gülünün soldugu akşam-erdal öz yeniden sevmek-danielle steel huzur sokagı-şule yüksel şenler begendıgım kitaplar bunlar |
NutUk AbiCim :) |
şu çılgın türkler tarihimizin güzel kitaplarından |
olasılıksız adam fawer ın kitabı mülksüzler ursula isimli bi yazarın kitabı arkadaşlar tavsiye ederim ŞİDDETLE ! |
Aysel :(:( |
Türkiye`de Saat: 15:24 . |