![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Macta idim.. Bu maca gelemeyenler cok şey kaybetti. Savaşçı bir takımız.. Bence en önemlisi de bu. O yalak ülker, en baba basketçileri fenere vererek onlara yalakalık yapıp bize üvey evlat muamelesi yapmıştı.. ama bizim kartal gibi bir azim ve savaşçı ruhlu " Murat Didim" adlı koçumuz var.. Başta sevgili hocamız olmak üzere bütün yakımı kutluyor.. futbolculara bayram harçlığı adı altında binlerce dolar vererek.. bu basketçilerimize.. kuruş vermeyen o naylon yöneticileri de buradan protesto ediyorum..!! Tüm taraftarlarımıza saygılarımla. Sevgilerimle. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Murat Didin bir kez daha en iyi transferimiz olduğunu gösterdi. Bu kadronun oyuncuları tek tek ele alındığında ne efes nede fenerbahçe düzeyinde olmadığı açık. ancak bu ekibi takım yapmaya niyetli gerçek bir Beşiktaş'lı Murat Didin var başlarında. Efes'in henüz hazır olmadığı gerçeğine rağmen Beşiktaşımız her hafta oyununa bir şeyler kattığını bize gösterdi. Daha kat edeceğimiz çok yol var ancak takımın Fenerbahçe maçında yaptığı ufak hataları yapmaması beni en çokümitlendiren nokta oldu | ||
| | |
| | #7 | ||
| Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Helal olsun Bravo Çocuklara... Futbolcuların azmi isteği Basketçilerin yarısı kadar olsaydı şimdi biz liderdik.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |