![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
BEN DEMİŞTİMA RKADSAŞLAR HATTA KONUYA YAZDIĞIM CVP GÜLÜNÇTÜ. YANİ BÖYLE B R DURUM YOK.. İNTERNETTE SÜKSE YAPMAK İSTENEN BİR SİTE KARTALHABER...BU TÜR HABERLER AJANSLARA DÜŞMEDİKÇE İANANMAYIN.. ARKADAŞIM TELEFONLA ARADIM BÖYLE BİRŞEY YOK DEDİ.. AYRICA ŞİMDİDE KARTLA HABERDE ÇIKAN HABERE BAKIN.. Beşiktaş basketbol takımında yaşanan para sıkıntısına el koyan Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören basketbolcuların alacaklarını bugün kendi cebinden ödedi. Dün 2 aylık alacakları ödenmediği için antrenmana çıkmayan basketbolcular da bugünkü çalışmaya tam kadro katıldı. Kartalhaber'e konuşan Başkan Yıldırım Demirören , "Basketbol takımımız bu sezon aldığı başarılarla tüm Beşiktaşlıların gururu oldu. Bugün oyuncularımızın tüm alacaklarını ödedik. Zaten onlar da Beşiktaş'ta kimsenin parasının kalmayacağını biliyorlar. Bu sezon şampiyonluk için hiçbir fedekarlıktan kaçınmayacağız. Hepimiz şampiyonluğa inanıyoruz" dedi sizce bu neyi açıklıyor... yaptığı haberdne 2 dk.sonra çark ettiler..helala olsun ne dyelim...
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |