![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı Antrenörümüz Ergin Ataman, Banvit galibiyeti sonrasında yaptığı açıklamada ligde liderliği sürdürmek istediklerini söyledi. Tecrübeli oyuncumuz Drobnjak ise, Salı günkü Kızılyıldız maçına hazır olduklarını ifade etti. BJK Cola Turka Arena'da Banvit'i 108-89 mağlup eden Siyah Beyazlılarımız'da Antrenörümüz Ergin Ataman, şu değerlendirmeyi yaptı. "İlk devre mükemmel bir basketbol oynadık. İyi bir fark yakaladık. İkinci yarıda biraz tempoyu düşürmeyi planlıyorduk, salı günkü maç nedeniyle. Ancak biraz rehavete kapıldık, sonra tekrar toparlandık. Artık ligde her maç önemli. 6 maç kaldı. Lider durumdayız ve lider kalmak istiyoruz. Bu maçı geçtik, şimdi Salı günkü karşılaşmaya bakıyoruz. Bütün Beşiktaş taraftarını o maçta güzel bir atmosfer yaratmaya çağırıyoruz." Tecrübeli oyuncumuz Predrag Drobnjak ise, "Beşiktaş'a gediğimden beri her geçen maç daha iyi olmaya çalışıyorum. Bugün daha fazla süre aldım. Umarım ki Ergin Ataman'ın yüzünü kara çıkartmadım. Salı gününe hazırız. Efes Pilsen, Galatasaray maçlarında olduğu gibi taraftarları buraya bekliyoruz" dedi. Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, 18 Mart Salı günü saat 19.30'da Kızılyıldız'ı ağırlayacak. ULEB Cup 3. tur ilk maçında rakibi ile deplasmanda 80-80 berabere kalan Siyah-Beyazlılarımız, rövanş mücadelesinden galip ayrılırsa bir üst tura yükselecek.
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Ergin hocam siz merak etmeyin, Akatlar bilet fiyatlarına rağmen tıpkı hapoel maçında olduğu gibi dolacaktır.O salon dolduğu zaman neler olduğunu herkes biliyor zaten.Yine büyülü bir atmosfer yaratıp maçı kazandıracağız inş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | herkes akatlara 2 paket sigaranı alma eder 10 beşiktaş içinde cebinden bir 10 daaha çıkar maça git.!... bu yoruma şimdi..oha ne yaptın kardeş.. gibi yorumla gelirse çift ruhlu olduğunuzu düşünecem artık. 25 çook ucuz.. normal ya..falan ya yorujm yapan arkadaşlar zaten hiç sorun yaratmadan gideceklerdir..değilmi... ![]()
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |