![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
Beko Basketbol Ligi'nde lider durumda bulunan Beşiktaş Cola Turka'nın başarılı oyuncusu Preston Anthony Shumpert, başarılara ulaşmak için istikrarlı bir oyuna ihtiyaçları olduğunu söyledi. Beşiktaş Cola Turka takımının en önemli silahlarından biri olan Shumpert, yaptığı açıklamada, sergilediği performansta takım arkadaşlarının önemli pay sahibi olduğunu belirtirken, önemli olanın ekip olarak ortaya koydukları mücadele olduğunu ve bu konuda da iyi gittiklerini ifade etti. Beko Basketbol Ligi'nin gücüne değinen ABD'li oyuncu, tüm ekiplerin birbirini yenebilecek seviyede olduğunu aktararak, “Başarılı olabilmek için sürekli iyi bir performans ve konsantrasyon gerekiyor. Eğer gününüzde olmazsanız her takım sizi yenebilir. Biz bazen iyi, bazen de kötü oynayabiliyoruz. Beko Basketbol Ligi'nde şampiyonluk için istikrarlı bir şekilde mücadelemizi devam ettirmemiz şart. Kesinlikle daha iyiye gideceğiz” dedi. “EN ÇOK İSTEYEN ŞAMPİYON OLUR” Ligde lider olmalarına karşın kendileriyle birlikte Galatasaray Cafe Crown, Fenerbahçe Ülker, Efes Pilsen ve Türk Telekom'un büyük iddia sahibi olduğunu ifade eden Shumpert, “Rakiplerimizin iyi olmalarından çok, bizim istikrarımız sonucu belirleyecektir. Bunu sağlarsak başarı gelir. Tabii ki en önemli şey kimin daha çok istediğidir. En çok isteyen şampiyon olur” diye konuştu. ULEB Kupası'nda '8'li Final' öncesi Kızılyıldız ile yapacakları önemli bir rövanş maçı olduğunu hatırlatan Shumpert, her şeyleriyle bu maça kilitlendiklerini kaydederken, turu geçtikten sonra 8'li Final için konuşabileceklerini belirtti. “BENİM DE BELGRAD'A GİTMEMEMİ İSTEYEN OLDU” Kızılyıldız ile Belgrad'da yaptıkları ULEB Kupası 3. tur ilk maçında attığı sayılarla takımına büyük katkı sağlayan Shumpert, daha önce Avrupa Ligi maçı için bu ülkeye gitmeyen Efes Pilsen'in 4 ABD'li oyuncunun kararına saygı göstermek gerektiğini söylerken, kendisine de bu yönde bazı telkinler olduğunu dile getirdi. Belgrad'a gitmeyen Efes Pilsenli oyuncularla ilgili olarak, “Kendilerini güvende hissetmedikleri için gitmemiş olabilirler. Tamamen kendi kararları” diyen Shumpert, kendisinin ABD Konsolosluğu'ndan herhangi bir uyarı almadığını aktararak, “Benim de Belgrad'a gitmememi isteyen oldu. Etrafımdan bazıları gitmemem yönünde tavsiyede bulundular. Ancak ben gittim ve oynadım” ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı. </B> | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o şampiyonda biz olucaz .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | seyirci ve oynanan futbola bakarsak bunu ençok beşiktaş istiyor taraftar istiyor yönetim bazın da kimin daha çok istediğini bilemem
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şu an için ligde en istikrarlı takım durumundayız. Rakiplerimiz son haftalarda çok puan kaybetti, önemli olan play-off'lara avantajlı başlamak. Shumpert bu sene en kilit oyuncu oldu, takımın şu an en skorer oyuncusu ve soğukkanlılığı ile kritik anlarda takımın kurtarıcısı rolünde. Şampiyonluk yolunda ona çok şey borçluyuz..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |