![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
26 Mart Çarşamba günü Saat:19:00^'da Antalya da deplasmana çıkyor dev kartallar... DUALARIMIZ YÜREĞİMZ ONLARLA OLACAK ANTALYADAKİ TARAFTARLARIMIZI ÇARŞAMBA AKŞAMI DESTEKLEMEYE ÇAĞIRIYORUZ.!OYUN KURUCU MEVKİĞİ TRANSFERİYLE ŞU ANDA GÖZÜKEN NET BİR SORUNU DAHA KAĞIT ÜZERİNDE ÇÖZMÜŞ BULUNUYOR. ŞİMDİ BRİAN'I TAKIM ARKADAŞLAINI BİRİBİRLEİYLE NASIL ANLAŞIYORLASA ONUNLADA ÖYLE ANLAŞACAKLARINDAN EMİNİZ...SHUMPERT ,BRİAN SANA EMANET ![]() ![]()
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | all star organizasyonu nedeniyle bu hafta maçlar haftaiçioynanacak ancak rutin progam bozulmayacak 6 şar günlük aralarla oynanacak maçlar.Kepezdne sonra Akatlarda Antalya ile oynacağız.!! E ARTIK DESTEKLEYİN ŞUNLARI DAHA NE DİYELİMKİ BAŞARI İSE ALIN SİZE BAŞARI.!
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | evetakatlarda çok zorlanmıştık gerçekten hatta baya bir bölümü 5 sayı civarında geride geçmiştik..Ama yeneceğimize inanıyorum ben zorda olsa..
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Galibiyete uzanacağımıza inanıyorum.Beni asıl heyecanladıran konu,Brian Chase'nin performansı olacaktır...
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Maç saat 16:00 da belki verebilir ntv
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/erkekler/56789-%5Bbeko-b-l-25-hafta%5D-kepez/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 26-03-2008 15:56 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |