![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() BEKO Basketbol Ligi'nde ezeli rakibimiz Fenerbahçe Ülker'e mağlup olan Beşiktaş ColaTurka erkek basketbol takımımızda coach Ergin Ataman, takım olarak hücumda çok hata yaptıklarını vurguladı. Ergin Ataman Fenerbahçe Ülker'in derbi maçta kendilerinden biraz daha iyi oynadığını belirterek, şöyle konuştu: ''İki takım da çok iyi mücadele etti ve çok iyi savunma yaptı. Biz bugün hücumda çok hata yaptık. Çok boş atış kaçırdık. Bunda rakibimizin yaptığı sert savunmanın da etkisi vardı. Her ne kadar Fenerbahçe Ülker için yorgunluk bir faktör olsa da hafta içinde hiç maç yapmamış olmamız bizi biraz oyundan düşürdü. Maç yapmaya alışkın bir takımız. Sonuç olarak Fenerbahçe'yi kutluyorum.'' Yenilmelerinde yan etmenlerin de etkili olduğunu ifade eden Ataman, ''Maçtan önce Efes Pilsen'in yenilmesi ve bizim ligi aşağı yukarı ilk sırada bitirmeyi garantilememiz takım üzerinde rahatlık yarattı'' dedi. Ataman, son olarak hafta içinde ULEB Cup'da 8'li finaller için İtalya'ya gideceklerini hatırlatarak, ''Bütün konsantrasyonumuz ULEB Kupası'nda. Bunun için öncelikle Galatasaray Cafe Crown'ı yenmemiz lazım. Bu maç da çok zorlu olacak ama ilk günden beri söylüyorum, hedefimiz ULEB Cup şampiyonluğu'' diye konuştu.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |