![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() |
Beşiktaş Coachu Ergin Ataman sabah saatlerinde oyunlaryla yaptı toplantıda Kaya Peker'in kadro dışı bıraktığını açıkaladı Ergin Ataman, Akatlar Spor Kompleksi'nde bugün yapılan çalışma öncesi oyuncularıyla bir toplantı yaptı. takımda disiplinsizliğe kesinlikle taviz vermeyeceğini belirten Ataman, "Basketbol koçluğu yaptım süre içinde hiçbir oyuncumla kötü olmadım. Ancak İtalya'da takımımız içinde yaşananlar beni bazı kararlar almaya zorladı. Bu yüzden Kaya arkadaşınız bundan sonra aramızda olmayacak" dedi. kartalhaber | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | şimdi kaya'ya sallayanlar olacaktır, adamın hiç suçu yok, takımın ve atamanın da suçu yok tabi, tüm suç parasını alamaması, sezon ortasında 1.6 milyon euro teklif alıp, bunun 4'te birini aldığı beşiktaş'ta bu parasının da ödenmemesin sonucu tabii ki bu olacaktı... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Basketbolda sıcak gelişmeler... Kaya, Ataman'dan özür diledi? Kartalhaber.com özel haberi... Beşiktaş Akatlar Spor Kompleksi'nde sıcak gelişmeleri aktarmaya devam ediyoruz: Beşiktaş Coachu Ergin Ataman'ın Kaya'yı kardo dışı bırakmasının ardından oyuncular şut ve ağırlık çalıştılar. Kaya ise Ergin Ataman'la görüşemek istediğini menajer Burak Bıyıktay'a bildirdi. Ataman'la yaklaşık 15 dakika görüşen Kaya, "Sizden ve takım arkadaşlarımdan özür diliyorum. Yapmamam gereken davranışlar için ne kadar özür dilesem az. Ancak son bir şans istiyorum" dediği öğrenildi. Ataman'ın Kaya'ya "Yaptığını kaprislerin takıma ve bizim kariyerimize açtığı yaraları biliyorsun. Seni benim affetmemem önemli değil. Önemli olan takım arkadaşlarının affetmesi. Bu yüzden sana olumsuz yanıt veremeyeceğim" yorumunu yaptı. Gelişmeler kartalhaber.com'da...
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Beşiktaş Coachu Ergin Ataman'ın Kaya'yı kardo dışı bırakmasının ardından oyuncular şut ve ağırlık çalıştılar. Kaya ise Ergin Ataman'la görüşemek istediğini menajer Burak Bıyıktay'a bildirdi. Ataman'la yaklaşık 15 dakika görüşen Kaya, "Sizden ve takım arkadaşlarımdan özür diliyorum. Yapmamam gereken davranışlar için ne kadar özür dilesem az. Ancak son bir şans istiyorum" dediği öğrenildi. Ataman'ın Kaya'ya "Yaptığını kaprislerin takıma ve bizim kariyerimize açtığı yaraları biliyorsun. Seni benim affetmemem önemli değil. Önemli olan takım arkadaşlarının affetmesi. Bu yüzden sana olumsuz yanıt veremeyeceğim" yorumunu yaptı. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Beşiktaş Akatlar Spor Kompleksi'nde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor: Coach Ergin Ataman'ın sabah yapılan çalışma öncesi Kaya'nın kadro dışı bırakıldığını açıkladığını Kartalhaber.com okuyucularımıza anında iletmiştik. Ataman'ın Kaya'yı takımdan kovmasının ardından Beşiktaşlı basketbolcular kendi aralarında bir durum değerlendirmesi yaptı. Galatasaray ile geçtiğimiz perşembe günün oynanan ULEB Cup maçında Kaya tarafından kendisine ağır küfürler edilen Dalmao "Sabah antrenmana gelirken konuşmamız gereken çok şeyin olduğunu düşünmüştüm. Bundan bir süre önce takım olarak çok iyiydik. Arkadaşlığımız süperdi. Ben Kaya ile maç içinde tartıştım. Hala ona sinirim geçmedi ama onun kardo dışı kalmasına çok üzüldüm" dedi. Basketbolcular kendi aralarında yaptığı görüşmenin ardından Coach Ergin Ataman'la görüşme yaptılar. takım arakadaşları adına konuşan Kaptan Onur, "Yaşananlardan hepimiz çok üzüntülüyüz. Kaya'nın da en azından bizim kadar üzüntülü olduğunu biliyoruz. Bu yüzden ben ve takım arakadaşlarım Kaya'nın affedilmesini istiyoruz" dedi. Bu konuşma sonrası menajer Burak Bıyıktay salonun dışında bekleyen Kaya'yı salona çağırdı. Kaya yaptığı konuşmada, "Başta teknik kadro ve sizden takım aradaşmlarımdan özür dilerim" dedi. Kaya, konuşmasını ingilizce sürdürürerek Dalmao'dan özür diledi. Bu gelişme üzerine kısa bir değerlendirme yapan Ataman, "İtalya dönüşünde havalimanında sizlere hitaben, "Ya bu takımdan bazılarınız gidecek, ya da ben gideceğim" demiştim. Bugün bazılarınızla vedalaşmaya kendimi hazırlamıştım. Ancak bugün yaşadıklarımız yeniden eski günlere dönebileceğimize inancımı hatırlattı. Artık hepimiz başarı için omuz omuza vermeliyiz" dedi. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | herşey bu kadar hızlı mı gelişti yani? uydurma gibi geldi bana. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Acayip ilginç gelişmeler yaşanıyor takımda,bunun en büyük sorumlusu tabiiki başımızın belası yönetim!..Bu yönetim gitmezse, seneye Ergin Ataman görevine devam etmez bence,adam her gün başka bir sorunla karşılaşıyor çünkü...Ne güzel hem ulebde hem ligde adım adım gidiyorduk şampiyonluğa,ama bir anda her şey bozuldu.Tamam bunda yönetim baş sorumlu ama Kayada mübarek her taşın altından çıkıyor.Niye hiç Sthumperdin,Sinanın sesini duymuyoruz da hep Kayanın duyuyoruz.Bu takımın en önemli oyuncusu Kaya değil Sthumperd'dir.Ama adam sesini çıkarmıyor,tek ona mı parasını veriyorlar sanki?Kayadan bir rus kulübünden teklif aldığı gün ve o teklifi düşünmeye başladığı gün ümidimi kesmiştim zaten.Eski sempatiliği kalmamıştı bende,normal bir oyuncu gibi görüyordum.Gs maçındada tamamen kredisini tüketti bence taraftarda,aynı şekilde Dalmau'da...Bu sezon elimizde kalan lig şampiyonluğunu almamız için birazcık çaba göstersinler,seneyede nereye giderlerse gitsinler,başka bir şey istemiyorum... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kadro dışı bırakma konusu kulüp yetkilileri tarafından yalanlanmıştı. Bu haber ayrıca resmi site de dahil hiçbir ajansta yer almıyor. Sadece kartalhaber isimli gereksiz bir web portalı gündeme getiriyor. Takıma zarar verecek şeyleri çok fazla da gündeme getirmeyelim..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |