![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | al işte tipik bir futbol taraftarı, kanımca basketbolla da çok fazla ilişkisi yok ama nba'daki, euroleague, uleb cup ve beko basketbol ligindeki hiçbir maçı kaçırmıyormuş gibi kesin ve bitirici yorumlar yapabiliyor... arkadaşımızın fikrini biraz olsun çürütmek için şöyle söyleyelim; ergin ataman önderliğinde en iyi takım olgusu beşiktaş'ta, salonun full çektiği hiçbir maçı da kaybetmediğimizi düşünürsek, oyuncuların bireysel performansını arttıran seyirci faktörü de devreye girerse kağıt üstünde şampiyonuz demektir, sonuçta deplasman maçlarının tamamını kaybettiğimizi düşünelim, eğer kendi salonumuzdaki tüm maçları kazanırsak şampiyonuz... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ilk macin akatlarda olmasi bir avantaj yendigimi takdirde durum 2-0 olcak ve büyük ihtimal garantileyecegiz yari finali
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Takıma her konuda güveniyorum bu sene bizi üzmüyen tek spor dalımız oldu tebrikler... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 1-0 önde baslıoruz bu fırsatı ii derlendirmemiz lazım ama ben macı alcaqımızı düşünüorum | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/erkekler/60418-potada-play-off-programi-belli-oldu/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-04-2008 14:08 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |