![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Allah kahretsin sen lider bitir ve kupayı ver olucak iş mi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Hakettiklerinden fazla mı değer verdik bunlara acaba?Sen buraya kadar gelmişin, biraz mücadele etmez mi insan bea, hiç mi yüzünüz kızarmaz?Taraftarlar orda afedersiniz hayvan gibi bağırırken hiç mi şunlar için bir şeyler yapalım demezsiniz?Bu kadar olmaz vallahi, o kadar da inanmıştık şampiyonluğa.Biz bu acıyı yine yaşamıştık bu sene aslında, Ulebde de olmuştu aynısı.Sen çeyrek finale kadar gel, Gs ile oyna, onlar bi taraflarını yırtarken siz ruhsuz ruhsuz dolaşın ve sonrada kaybedin.Sonrada Dev yürekliler mi diyeceğim ben bunlara?Bunların ruhsuz topçulardan ne farkı var şimdi, diyorduk bunlar formalarının değerini biliyorlar, bu muymuş bilmek?Paralarını alamıyorlarmış, yahu bir sezon boyunca oynamışsınız, biraz daha sabretseniz ne olurdu, sezon sonunda fifaya falan başvururdunuz alırdınız paranızı, şampiyonluktan daha mı önemli bunlar?Tamam yönetimin suçu yok demiyorum, onlar her zaman suçludur zaten, ama oyuncularda sütten çıkmış ak kaşık değil!..Bu sene de şampiyon olamadık yaa, yanarım yanarım buna yanarım.Bu zamana kadar, çoğu maçtan sonra helal olsun dedim sizlere, ama şimdi ikinci defa yazıklar olsun diyorum, ne dev yüreklilermiş bea...Elle tutulur hiç başarı yok bu sene, hem de bu kadroylan, yazık ki ne yazık... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | burada bir haksizlik var iki mac ust uste ankarada olmamaliydi boyle durumlarda tarafsiz saha kullancaksin bak bakalim telekomun seyircisi geliyor mu eziklerin macinda bizde bjk formalarini giyip tezahurat yapalim bakalim iyi olacak mi insafsizlar
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Hiç öyle bir şeye gerek yok bence, biz ezik miyiz, dönek miyiz, bi öyle bi böyle yapalım...Onlar Telekom maçalrında da desteklerler Telekomu, Dünyadan haberleri yok onların!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ne gelİrse senden gelsin BEŞİKTAŞIM ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Çok yazık oldu,finale çıkan taraf biz olmalıydık.Seneye artık İnşallah iki kulvardada başarılı oluruz. Teşekkürler Dev Kartallar!
__________________ ![]() Konu gkBerk tarafından (21-05-2008 Saat 21:41 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
bu üç isim şimdi kapak olsun TÜPÇÜ YE VE ONLARI Bİ ŞEKİLDE GÖNDEREN ZİHNİYETE,AVRUPADA 100 TAKIM ARASINDA 13.OLAN,ULEB CUP TA GRUP MAÇLARINDA 10 DA 10 LA TARİHE GEÇEN,LİGİ LİDER BİTİREN BU TAKIM KHALİD EL AMİN'E SET ÇEKEMEDİ YAZIKLAR OLSUN BEEEEEEEE. DEMİRÖREN HARBİDEN YETER KARDEŞİM İSTİFADA BİR ERDEMDİR,YAPAMADIM DİYEBİLMEKDE.......
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazıkk olduu ![]() ![]() ![]() Olsun her sey icin sagolun dev kartallar...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | yaZik oldu ...
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/erkekler/62335-turk-telekom-75-besiktas-71-buraya/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 21-05-2008 20:11 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |