|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
27-05-2008, 15:34 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 24 |
Beko Basketbol Ligi'nde ekibimiz Beşiktaş ColaTurka ile sezon içinde oynattığı basketbolla adından söz ettiren, ancak siyah-beyazlı takımımızla kupa heyecanı yaşayamayan antrenör Ergin Ataman, siyah-beyazlılarımızla yollarını ayırdı. Beşiktaş Cola Turka'da 1 sezon görev alan Ataman, yaptığı yazılı açıklamada, ''Bir sezon boyunca görev yapmış olduğum Beşiktaş Cola Turka takımı antrenörlüğünden, yönetimle görüş birliğine vararak ayrılma kararı aldım'' dedi. Ataman, açıklamasında, Avrupa'da ve Türkiye'de son derece heyecan verici ve verimli geçen bu sezonda kendisine destek olan başta Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, şube sorumlusu Şeref Yalçın ve şube direktörü Hasan Bozkurter'e teşekkür ederek, ''Tüm ekip arkadaşlarıma, ilk günden son güne kadar bize destek olan Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum. Beşiktaş basketbol takımını Avrupa'nın ve Türkiye'nin önemli bir takımı haline getirmenin gururunu yaşarken, böylesine başarılı bir sezonu küçük detaylarla ve büyük şansızlıklarla kupasız kapatmanın üzüntüsünü de Beşiktaş camiasıyla paylaşıyor, bu sezon başlattığımız bu büyük hamlenin önümüzdeki yıllarda kupalarla süslenip, devam etmesini temenni ediyorum'' diye konuştu. Ergin Ataman, AA muhabirine yaptığı açıklamada ise İtalya ve İspanya'nın yanı sıra Türkiye'den de bir kulüpten teklif aldığını dile getirerek, ''Hafta sonuna kadar kararımı vereceğim. Duruma göre 30 Mayıs Cuma günü İtalya'ya görüşmeler yapmak üzere gidebilirim'' dedi. Beşiktaş Cola Turka, antrenör Ergin Ataman yönetiminde Beko Basketbol Ligi'nin normal sezonunu lider olarak tamamlarken, play-off yarı final serisinde Türk Telekom'un 3-1 gerisinde kalarak elenmişti. Siyah-beyazlı takım, bu sezon Avrupa'da ULEB Kupası'nda başarılı bir sezon geçirmesine rağmen sekizli finalde ezeli rakibi Galatasaray Cafe Crown'a elenerek yarı final şansını kaçırdı. Kaynak: AA
__________________ | ||
|
27-05-2008, 15:40 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 20 |
Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Cola Turka ile sezon içinde oynattığı basketbolla adından söz ettiren, ancak siyah-beyazlı takımla kupa heyecanı yaşayamayan antrenör Ergin Ataman, siyah-beyazlı takımla yollarını ayırdı. Beşiktaş Cola Turka'da 1 sezon görev alan Ataman, yaptığı yazılı açıklamada, ''Bir sezon boyunca görev yapmış olduğum Beşiktaş Cola Turka takımı antrenörlüğünden, yönetimle görüş birliğine vararak ayrılma kararı aldım'' dedi. Ataman, açıklamasında, Avrupa'da ve Türkiye'de son derece heyecan verici ve verimli geçen bu sezonda kendisine destek olan başta Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, şube sorumlusu Şeref Yalçın ve şube direktörü Hasan Bozkurter'e teşekkür ederek, ''Tüm ekip arkadaşlarıma, ilk günden son güne kadar bize destek olan Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum. Beşiktaş basketbol takımını Avrupa'nın ve Türkiye'nin önemli bir takımı haline getirmenin gururunu yaşarken, böylesine başarılı bir sezonu küçük detaylarla ve büyük şansızlıklarla kupasız kapatmanın üzüntüsünü de Beşiktaş camiasıyla paylaşıyor, bu sezon başlattığımız bu büyük hamlenin önümüzdeki yıllarda kupalarla süslenip, devam etmesini temenni ediyorum'' diye konuştu. Ergin Ataman, AA muhabirine yaptığı açıklamada ise İtalya ve İspanya'nın yanı sıra Türkiye'den de bir kulüpten teklif aldığını dile getirerek, ''Hafta sonuna kadar kararımı vereceğim. Duruma göre 30 Mayıs Cuma günü İtalya'ya görüşmeler yapmak üzere gidebilirim'' dedi. Beşiktaş Cola Turka, antrenör Ergin Ataman yönetiminde Beko Basketbol Ligi'nin normal sezonunu lider olarak tamamlarken, play-off yarı final serisinde Türk Telekom'un 3-1 gerisinde kalarak elenmişti. Siyah-beyazlı takım, bu sezon Avrupa'da ULEB Kupası'nda başarılı bir sezon geçirmesine rağmen sekizli finalde ezeli rakibi Galatasaray Cafe Crown'a elenerek yarı final şansını kaçırdı.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
27-05-2008, 15:43 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 38 | Nereye be hocam
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
27-05-2008, 16:21 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 32 | Önce Murat Didin, sonrada Ergin Ataman, Türkiyenin iki büyük koçunu da harcadık!..Ergin Ataman'a hiçbir şey diyemeyiz, adam sonuna kadar haklı, zaten demiştim bu yönetim olduğu sürece Ergin Ataman devam etmez diye...Üzgünüm ama sırada Sthumperd, Nicevic gibi oyuncular var!..Her zamanki gibi takım dağılır, yeni bir sezon, yeni oyuncular, yeni bir heyecan..Bu şekildede hiçbir zaman başarı gelmez!.. | ||
27-05-2008, 17:02 | #7 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 |
Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Cola Turka ile sezon içinde oynattığı basketbolla adından söz ettiren, ancak siyah-beyazlı takımla kupa heyecanı yaşayamayan antrenör Ergin Ataman, siyah-beyazlı takımla yollarını ayırdı. Beşiktaş Cola Turka'da 1 sezon görev alan Ataman, yaptığı yazılı açıklamada, ''Bir sezon boyunca görev yapmış olduğum Beşiktaş Cola Turka takımı antrenörlüğünden, yönetimle görüş birliğine vararak ayrılma kararı aldım'' dedi. Ataman, açıklamasında, Avrupa'da ve Türkiye'de son derece heyecan verici ve verimli geçen bu sezonda kendisine destek olan başta Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, şube sorumlusu Şeref Yalçın ve şube direktörü Hasan Bozkurter'e teşekkür ederek, ''Tüm ekip arkadaşlarıma, ilk günden son güne kadar bize destek olan Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum. Beşiktaş basketbol takımını Avrupa'nın ve Türkiye'nin önemli bir takımı haline getirmenin gururunu yaşarken, böylesine başarılı bir sezonu küçük detaylarla ve büyük şansızlıklarla kupasız kapatmanın üzüntüsünü de Beşiktaş camiasıyla paylaşıyor, bu sezon başlattığımız bu büyük hamlenin önümüzdeki yıllarda kupalarla süslenip, devam etmesini temenni ediyorum'' diye konuştu. Ergin Ataman, AA muhabirine yaptığı açıklamada ise İtalya ve İspanya'nın yanı sıra Türkiye'den de bir kulüpten teklif aldığını dile getirerek, ''Hafta sonuna kadar kararımı vereceğim. Duruma göre 30 Mayıs Cuma günü İtalya'ya görüşmeler yapmak üzere gidebilirim'' dedi. Beşiktaş Cola Turka, antrenör Ergin Ataman yönetiminde Beko Basketbol Ligi'nin normal sezonunu lider olarak tamamlarken, play-off yarı final serisinde Türk Telekom'un 3-1 gerisinde kalarak elenmişti. Siyah-beyazlı takım, bu sezon Avrupa'da ULEB Kupası'nda başarılı bir sezon geçirmesine rağmen sekizli finalde ezeli rakibi Galatasaray Cafe Crown'a elenerek yarı final şansını kaçırdı.</SPAN> | ||
27-05-2008, 18:00 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | yönetim anlayışımızı dikkate aldığımda çok net söyleyebilirim ki; beşiktaş basketbol takımı bitmiştir, önümüzdeki sezon geçen seneki beşiktaş'tan farksız olacak, yazık, bu işi de beceremedin sayın demirören, bundan sonra becerebildiklerinin de gözümde zerre kadar değeri yok, 2010'u sabırsızlıkla bekliyorum... | ||
27-05-2008, 19:47 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Resmi olmayan kaynaklardan duyduğuma göre takımdaki bir çok oyuncu başka takımlarla söz kesmişler bile. Ergin Hoca'nın gitmesine hiç şaşırmadım. Hatta, basketbol takımımızın bu sene ligi birinci sırada bitirmesine şaşırdım desem yalan olmaz. Oyuncularının parasını bile ödeyemeyen bir yönetim vardı bu sezon. Koskoca Beşiktaş'ın düştüğü hallere bak. Yazık, seneye play-off bile oynayabilirsek olay olur. Allah bize sabır versin, kulübü de bu hallere düşürenleri bildiği gibi yapsın.
__________________ yalnızlık alır götürür, vay beni yazık bana, eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara | ||
27-05-2008, 20:07 | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | çk ii w en önemlisi adam gbi adamdı yaa gtmesni hç istemiordm..
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |