![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | neler dönmüş neler pek takip edemedim ama bizim transferlerden haberim oldu ve çok iyi olduğunu düşünüyorum... yabancıların 3'ü de kendi bölgelerinin efendisi... Hakan Demir'in iyi bir koç olduğuna inanıyorum... Haydi ALLAH'TAN Hayırlısı...
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #73 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu yil hic sanmiyorum efes isi göturecek gibi takimin yarisi gitti yeni koc geldi
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #74 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Transferin aktif ekiplerinden Türk Telekom, Panathinaikos'tan ayrılan ABD'li forvet Kennedy Winston ile yıllık 700 Bin Dolar'a anlaşma sağladı. Bu arada ekibimizdeki Shumpert bilmecesi ise halen sürüyor, yıldız oyuncu ile bir türlü anlaşma sağlanamadı. Önemli bir sorun bizim açımızdan..
![]() | ![]() |
![]() | #76 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bencede bu iş biter, onun kalması çok önemli, eğer kalırsa şampiyonluğu yine kovalarız, ama olamayız! orası ayrı, eğer giderse ve yerine Domercant, Gurovic gibi süper adamlar gelmezse seneye çeyrek final, yarı final çok büyük başarı olur...Ayrıca Telekom'da çok iyi transferler yapıyor, paraya kıyıyor adamlar, bütçeleri sağlam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Shumpert'e talip olan Efes bonservis bedelinde indirim istiyor, Beşiktaş yönetimi bunu kabul etmiyor, büyük bir olasılıkla Shumpert serbest kalacak ve Rusya 'nın yolunu tutacak. Kaynak;Basket dergisi.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu sportif tarafından (03-08-2008 Saat 13:56 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #79 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Efes'in geniş rotasyonunda aldığı süreler düşeceği için Shumpert açısından pek olumlu olacağını düşünmüyorum. Rus ekipleri halen neden sözleşme önermedi ilginç doğrusu, bence çok üst düzey liglerde başarılı olabilecek bir oyuncu. Bizde kalması zor görünüyor artık..
![]() | ![]() |
![]() | #80 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Austin;800 bin USD Chatman;700 bin USD Faison;600 bin USD Stanojeviç; 500 bin USD Kaynak;Turkbasket Rakamlar piyasadaki en düşük rakamlar, ama bunlar da az buz paralar değil, anlayacağınız piyasa çıldırmış.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/erkekler/65566-transfer-borsasi-hareketli/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 21-06-2008 00:32 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |