![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | |||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
brawoo kareşş harfı harfıne katılıyorum yönetimde demirören oldugu sürece bişey olmaz
__________________ Anti-Demirören | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Basketbolda bir laf vardır; Guardın kadar konuş.. Guard'ın kalitesi o takımın kalitesini belirler eğer iyi bir guardın varsa sende iyi takımsındır.Tabi diğerleride çok boş olmayacak ama guard maç çeviren maçı koparan adamdır.Eğer iyi bir guard alınacaksa bu adam kesinlikle CSKA MOSKOVA'DAN J.HOLDEN olmalı.Müthiş bir oyun kurucu bu adamı alalım 5 sene üst üste şampiyon oluruz bu kadar açık kon uşuyorum
__________________ No one lives forever | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Dünyaca ünlü kim Kobe mi gelecek?
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu yıl Basket takımımıza güvenim az.Ergin ataman gitmemeliydi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | umarım cidden dünyaca ünlüdür
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Madem dünyaca ünlü yıldız alınacaktı, bütçe bu kadar varken en azından takıma kolay adapte olabilecek oyuncu alınsaydı. El-Amin, Kerem Tunçeri, Solomon gibi isimler yetmiyormu acaba bize. Ayrıca bu seneki bütçeyle alınacak yıldız için ya tüm para yatırılıp geri kalan takım vasat olacak, ya da 40 yaşına merdiven dayamış ucuz bir yıldız olacak. ikiside pek mantıklı değil açıkçası ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/erkekler/66378-kartal-dunyaca-unlu-ismin-pesinde/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-06-2008 16:56 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |