|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
30-06-2008, 15:38 | #1 | ||
Ç@rşı M@nisa Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 17 |
Kartal dünyaca ünlü ismin peşinde 30 Haziran 2008 Pazartesi 14:35 Siyah-Beyazlı ekip, potada dünyaca ünlü bir oyuncu kurucuyu kadrosuna dahil etmenin çabası içinde... Beşiktaş Kulübü Basketbol Şubesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yalçın, dünyaca ünlü bir oyun kurucunun peşinde olduklarını söyledi. Şeref Yalçın, siyah-beyazlıların resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, bayan takımı için 4, erkek takımı için de 5 isimle anlaştıklarını belirterek, ''Beşiktaş Cola Turka erkek basketbol takımımızın oyuncusu Cevher Özer ile de sözleşme yeniledik. Şimdi de dünyaca ünlü bir oyun kurucunun peşindeyiz, görüşmelerimiz devam ediyor'' diye konuştu. Şu anda antrenörü bulunmayan erkek basketbol takımının başına Beşiktaş'a yakışan kaliteli bir ismi getireceklerini, antrenör konusunda acele etmediklerini ifade eden Şeref Yalçın, ''Geçen yıl kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl kazanabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız'' dedi. Beşiktaş, bayan basketbol takımı için BOTAŞ Spor'dan Naile İvegin, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden Müjde Yüksel, Ceyhan Belediyesi'nden Tuğba Taşçı ve Seda Tekindağ ile anlaştı. Siyah-beyazlılar, erkek takımına da Türk Telekom'dan Haluk Yıldırım, Muratcan Güler, Adem Ören, CASA TED Kolejliler'den Ömer Ünver'i transfer ederken, TTNet Beykoz'dan Umut Gönül ile de prensip anlaşmasına varıldı | ||
|
30-06-2008, 15:45 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 32 | Bu Şeref Yalçın'a da acıyorum valla, adam elinden geleni yapıyor bu takım için, ama işte tek başına nereye kadar, destek görmüyorki adam gibi...Şu oyun kurucuyuda merak ettim, kimmiş acaba?Madem seneye de iddialı bir kadro kuracaktık Sthumperd'i falan niye gönderdik, dünyaca ünlü bir oyun kurucu alıyorsak bir de skorer almamız lazım en az Sthumperd kadar iyi...Antrenör içinde bir şey dememiş, Murat Özyer kesin değil mi acaba? | ||
30-06-2008, 17:29 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 24 | Büyük başkan bize Steve Nash'i al Çok duyduk bu yıldız arıyoruz bahanelerini, gelen gideni aratıyor. Bu seneki bütçe ile hangi yıldız alınır ki? Madem yıldız alacaksın Solomon'ı alın. Hem yıldız hem Türk statüsünde oynar hemde boşta şimdilik ve ligimizi tanıyor.. Hikaye hepsi, yıldız diye emekliliği gelmiş birini alır gelirler kesin.
__________________ | ||
30-06-2008, 17:33 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | allahın ıznıyle hayırlısı olur ınsallah yaa yemın edıyorum besıktas hangı bransta olursa olsun basarısız olunca ıcım yanıyooo yaa besıktas herseyımden once gelıyor ama olmuyoo ya basarı gelmıyooo
__________________ BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR | ||
30-06-2008, 17:39 | #6 | ||
Akademisyen Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 | Nba dantakima pek giremeyen oyuncuardan birini alir | ||
30-06-2008, 17:40 | #7 | |||
Savaşçı Kartal Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 47 | Alıntı:
jason kidd ' i getirmesinler sakın...
__________________ Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
30-06-2008, 18:25 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | BIZIM BU BASKET TAKIMINDA BISE VAR KIMI GETIRSEN SORUN YASIYOOOZ AMA SORUN BASKETCILERDE DGEGILKI YILDIRIM DERTORENDE
__________________ BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR | ||
30-06-2008, 18:29 | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 30 | elimizdekilere sahip cıkamadık ki dünyaca ünlü bir isimi kadromuza katalım | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/erkekler/66378-kartal-dunyaca-unlu-ismin-pesinde/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-06-2008 16:56 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |