![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Niceviç şoku Basketbolda geçtiğimiz sezon şampiyonluk kovaladığı ligde ve Avrupa’da maddi sıkıntılar yüzünden umduğunu bulamayan, sezon bitimiyle teknik ve idari kadrosu adeta “dağılan” Beşiktaş Cola Turka, ayağına gelen kısmeti tepti. ![]() Potada maddi sıkıntılar yüzünden hem ligde, hem de Avrupa'da şampiyonluk kovaladığı geçtiğimiz sezonu çöpe atan Beşiktaş, yıldızı Nicevic'i 500 bin dolar bonservisle Efes Pilsen'e vermeyince, devreye giren İtalyan Benetton bedavaya kaptı Cola Turka'dan aktarılan beş yıllık ödenek "bir çırpıda" futbola harcandığı için basketbol şubesi büyük sıkıntılar yaşayan siyah - beyazlı kulüp, Hırvat pivotu Sandro Nicevic'in bonservisi için Efes Pilsen'in yaptığı 500 bin dolarlık teklifi geri çevirdi. Nicevic'in, kalmayı düşünmediğini ve ayrılma talebini bildirmesine karşın Beşiktaş yönetimi geri adım atmayınca, devreye İtalyan kulübü Benetton Treviso girdi. Statü gereği sadece Türkiye'de başka bir kulübe gittiği zaman bonservis bedeli olan, yurt dışına transferinde ise serbest kalan Nicevic de, yaşanan sıkıntı üzerine Benetton'a "bedelsiz" imzayı attı. Böylece Beşiktaş Cola Turka, oyuncuyu Efes Pilsen'e yar etmediği gibi, kasasına tek kuruş girmeden Hırvat pivotu Benetton'a adeta "hediye etmiş" oldu. Gökhan Türe-Milliyet
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nicevic'in kalmak istemediğini çok kez biz bile yazdık burdan. Yönetim halen bu yanlışı yaptı anlamak mümkün değil. Diğer yabancılarda benzer şekilde gidecektir, hiçbirinin kalmaya niyeti olduğunu sanmıyorum çünkü bu sezon hedefsiz bir ekip ve dar bir bütçeyle yola çıkıyoruz..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |