![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok çalışarak belki bir yerlere gelebilir ama o ışığı kendisinde göremedim ben hiç ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | hayirlisi olsunn | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 64
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen katılıyorum,Mehmet yağmur un yarısı bile değil...inşallah faydalı olur...
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İstediğim kişi hakında İstediğim yorumu yapabilirim sanıyorum.Kimseye hakaret etmedikçe..Aynı fikirde olacağız diye bir kural yok ki..
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Haa.... postanı koyuyorsun yani üff...çok korktum...bi daha yazmam abisi....
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ada2008 sanırım Arın ile kişisel bir yakınlığın var, bu bizi ilgilendirmez ama burdaki fikirlere saygı duymayı öğren önce. Arın çok iyi bir oyuncu değil bu bir gerçek, olsa Erdemir'de ikinci lig'de 8 maçta toplam 10 sayıdan fazla atardı. Yaşı çok küçük demişsin ama pek bilgin yok basketbol oyunculardan galiba. Arın takımımızdan Mehmet Yağmur ile aynı yaşta, küçük falan sayılmaz basketbol oyuncularına göre. Aynı zamanda Cenk Akyol, Emir Predlzic, Oğuz Savaş gibi ligimizdeki üst düzey oyuncularlada aynı yaşta yani hepsi 87 doğumlu.. Bir onların istatistiklerine birde Arın Soğancıoğlu'nun istatistiklerine bak istersen. Koyu Beşiktaş taraftarı olması veya ailesinin yönetimde olması bu sonucu değiştirmez. Arın Soğancıoğlu, Beşiktaş gibi büyük bir camia için yeterli bir oyuncu değil şu an, belki ilerde olabilir bilemeyiz.. Birbirimize karşı saygımızı yitirmeyelim, herkesin görüşü farklı olabilir elbette..
__________________ ![]() Konu NeoRock tarafından (11-08-2008 Saat 21:07 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |