![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ekibimiz Beşiktaş Cola Turka'nın Eurocup C Grubu'ndaki rakiplerinden BC Khimki, NBA patentli forvet Carlos Delfino ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Son iki sezondur ULEB Cup'da son 16'dan ileri gidemeyen ve gelecek sezon bu şanssızlığını kırmak isteyen Rus ekibinin, Toronto Raptors forması giyen Arjantinli forvet Carlos Delfino'ya 3 yıl için 8-8.5 milyon Euro civarı bir para ödeyeceği belirtiliyor. Avrupa'da Skipper Bologna'da ün yapan ve 2004 yılında Detroit Pistons forması ile NBA'e adım atan 26 yaşında ve 1.98 metre boyundaki Delfino, geçen sezon Toronto Raptors'da 82 normal sezon maçında 23.5 dakika, 9.0 sayı, 4.4 ribaund, 1.8 asist, play-off'larda ise 5 maçta 24.2 dakika, 8.6 sayı, 4.8 ribaund ve 2.2 asist ortalamalarını yakalamıştı.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 63
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gününde bir Rick Jason Apodaca ondan 1 gömlek iyidir,
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Abi o gününde Apodaca'yı da bi türlü göremedik sezon boyunca, haa bu maçta patlayacak haa bu maçta derken koskoca sezon bitti, bir şey anlayamadım ben valla Apo'dan...Bu transferde süper bir transfer, adamlar paraya kıymış, bizim gibi değilki onlar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BC Khimki, Delfino'dan sonra NBA'den önemli bir isim İspanyol yıldız Jorge Garbajosa'yıda transfer ederek sadece grubunun değil kupanında favorisi olduğunu gösterdi. İşimiz zor görünüyor..
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Avrupa'da kupa bizim için çok zor ve hedefimiz de değil biraz gerçekçi olursak. Gidebileceğimiz yere kadar gidip iyi mücadele etmemiz lazım. Yine Sekizli Finallere kadar gidebilmek çok önemli, Khimki bir adım önde grupta.
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |