![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Kıyaslamaları yerli-yabancı durumuna göre yaptım. Şimdi yazdıklarını tekrar incele. Muratcan en iyi sezonunu Beşiktaş'ta yaşadı, Beşiktaş'ta parladı. Sonra gittiği hiçbir takımda tutunamadı, geçen sene Telekom da sakatlığından dolayı şans bulamadı. Play offlarda süre aldığı dakikalarda elinden geleni yaptı. Solomon'u çok iyi savunduğu bir maç var, serinin hangi maçı hatırlamıyorum. Sinan Beşiktaş'tan önce nerdeydi? Bu yıl Beşiktaş'ta parladı ve milli takıma çağırıldı. Onu kötülemiyorum fakat Muratcan daha iyi. Milli takım kıstas ise, Kaya Peker milli takımda yok fakat Cemal Nalga var. O zaman Cemal Nalga Kaya'dan iyidir.. Senin mantığına göre ![]()
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Muratcan iyi olsa Telekom bırakmazdı. Sinan yeni yetenek, Solomon'u sahadan silen tek adam Sinan'dır, Muratcan hangi maçta sildiki Solomon'u. Telekom seride hiçbir varlık gösteremedi ve Muratcan doğru düzgün süre bile alamadı. Kazandıkları tek maçtada Lang - El Amin ikilisi kazandırdı maçı. Biraz nesnel olsan iyi olur kıyaslamalarında.. Sinan'ın kalması daha iyi olurdu, gerçekten üst düzey bir oyuncu.
__________________ ![]() Konu NeoRock tarafından (06-08-2008 Saat 14:45 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Madem öyle, Telekom maçlarında El-Amin'i niye silemedi Sinan? Muratcan'ın Telekom ile sözleşmesi 1 yıllıktı. İyi olsaydı bırakmazdı Telekom öyle mi? ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Muratcan Telekom'da 2 sezon oynadı öncelikle. Telekom serisinde mağlubiyeti oyuncular değil yönetim belirledi. Ayrıca gününde olacak El Amin'i sahadan silecek 1 tane oyuncu varmıydı Türkiye'de? Sinan iyiydi ve burada aldığı paranın iki katına Efes'e imza attı, kötü olsa oraya gitmezdi zaten. Muratcan önemli bir oyuncu asla olamadı. Bizim bıraktığımız oyuncular para alamadıkları için ayrıldılar, sen bu takıma kötü dersen o da senin tercihin. ( 10-0'da yere göğe sığdıramıyordunuz unutmadık ) Geçen sezonki ekibin şampiyon olamamasının tek nedeni yönetimdir, oyuncular üst düzeydi çünkü.. Türkiye'nin en iyi savunmacısı bana ve birçok basketbol yorumcusuna göre Sinan Güler'dir. Alper Yılmaz'dan sonraki en iyi savunmacı bana göre..
__________________ ![]() Konu NeoRock tarafından (06-08-2008 Saat 14:55 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Son senesiydi kastım. Sinan'ı bende beğeniyorum, çok iyi savunmacı olduğuna katılıyorum. Ama Muratcan'ı da Sinan kadar iyi bir savunmacı olarak görüyorum ve hücumda daha çok katkı vereceğini düşünüyorum. Sinan hücumda vasat bile değil bana göre. İnşalah kendini geliştirir ve tekrar Beşiktaş'a gelir. Muratcan bir röportajında ailecek Beşiktaşlı olduklarını ve Sinanla beraber Beşiktaş'ta oynamayı çok istediğini söylemişti. Gerçekleşir umarım.. Neyse ben bu yıldan çok umutluyum. Faison yerine Gurovic alınsa herkes gibi çok daha mutlu olurdum.
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neyse kardeş kavgası yaratmayalım şimdi ![]() Sakatlık demişken "Super Mario Austin"in çok önemli sakatlıklar geçirdiğini ve sezon boyunca maça çıkmadığı seneler olduğunu hatırlatayım. Umarım bizdeyken böyle birşey gerçekleşmez ama yinede önlemi şimdiden almak lazım..
__________________ ![]() Konu NeoRock tarafından (06-08-2008 Saat 15:11 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Auistin'le Nicevic'i kıyaslamışsınız, Nicevic'i aratmaz demişsiniz...Nicevic gibi oyuncu zor bulunur, hem savunması hemde hücumu iyiydi, 4 4'lük adamdı, afedersiniz ama Auistin'le falan kıyaslayamam onu, Kayadan nefret etmeme rağmen onu Adem'le de kıyaslayamam, Kaya bin kat daha iyidir, bide Faison Sthumperd'i kesinlikle aratır, küçük maçı büyük maçı yok bunun, her maçta aratır, dağlar kadar fark var aralarında, bu kadar basit, iyimser olmaya gerek yok bu konuda...Geçen seneye göre sadece guard pozisyonunda iyiyiz, sadece o kadar, diğer pozisyonlarda yaa aynıyız ya da daha kötüyüz, buna koçumuzda dahil... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | İyi koç nasıl olur bana biraz anlatır mısınız? Yani bu seneki koçumuz basketboldan anlamıyor mu? Ben koçumuzu Tekel ve Mersin'de koçluk yaparken izledim, çok yerinde müdahaleler yapan oyuna hakim bir koçtu. Yani koçumuz set düzenlerinden anlamıyor mu? Bu takıma gereken taktiği veremeyecek mi? Koçumuz bu sene İhsan Bayülken olsaydı , o da mı kötü olacaktı? Basketbolü Ergin Ataman'dan başka kimse bilmiyor mu? Bugüne kadar takımı Ergin Ataman mı çalıştırdı? Ergin Ataman döneminde takım hangi kupayı kazandı? Hayret bir şey.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | İşte bende bunu demek istiyorum, Ergin Ataman bile o kadroylan bir kupa alamadıysa kimse alamaz daha, bu yönetimle bu kadar işte!..Yanlış anlamayın Hakan Demir kötüdür demiyorum, ama Ergin Ataman'la kıyaslanacak seviyede değil daha, genç bir koç, geleceği parlak, inş. başarılı olur ama bu yönetimlen zor, 1 sene dayanabilirse mucizedir bana göre!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Pozisyonları gereği geçen yıl ile bu yılı karşılaştırıyoruz arkadaş. Bahsettiğimiz adamlar Nba yıldızları değilki diğerleriyle kıyaslanmasın kaldı ki burada asıl nokta şu oyuncuların kalitelerini sorgulamıyoruz. Ne kadar verim verebileceklerini tartışıyoruz. Shumpert'i gelmeden önce tanıyor muydun, samimiyetle cevaplar mısın? El Amin'in de yeri dolmazdı, Ayuso'nun da , Ratko'nunda. Bu takımdan gidenlerde, gelenlerde önemli oyuncular. Neticede burası BEŞİKTAŞ... Ergin Ataman Ergin Ataman diyoruz da, Uleb maçında yaptığı büyük az kalır kocaman hatayı bir Hakan Demir yapmaz... O zaten kendi ispat etmiş bir antrenör, şimdi başımızda Hakan hoca var. Olmaz, etmez gibi kehanetlerde bulunacağımıza, destek olmalıyız.
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |