![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
chatman austin ve stanojevic apodaca 4 yabancımız + shumpert hakkında !kesin! bilgi sahibi olan varmı? ayrıca takıma yabancıların, muratcan, haluk,ömer ve adem dışında yerli takviyesi yapılacak isimler hakkında bi bilgisi olan?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Chatman ve Austin'den çok ümitliyim, eğer uyum sorunu yaşamazlarsa Beşiktaş'ı taşıyabilirler...Stanojevic'de normal bir oyuncu, bana göre vasat, öbürlerine nazaran çok iyi transfer diyemem buna...Sthumperd için konuşmaya gerek yok, eğer kalırsa Beşiktaş yine şampiyonluğu kovalar, en azından yine yarı final falan olabilir, ama giderse bir şey olmaz bu takımdan, Playy Off'lara gireriz işte...Aldığımız türklerde iyi oyuncular...Gidenlere bakıyorum, onların boşluklarını rahatlıkla doldurabilirler bence...Ama bir bomba patlatsak çok iyi olur, Hüseyin Beşok gibi mesela, öyle birine hala ihtiyacımız var çünkü... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Shumpert ile birlikte 13 oyuncu var kadroda şu an için, başka transfer zor görünüyor. Kaya'nın yerine Austin alındı başka bir 4 numara alınacağını sanmam. Austin ile Cevher 4 numara, Jovo ve Adem 5 numarada oynayacaktır. Belki bir uzun daha olsa iyi olabilir, muhtemel sakatlıklar göz önüne alınarak..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | arkdaşlar külübün resmi nternet sitesinde gönderinlen oyuncuları kadrodan cıkarmıslar ama shumpett hala duruyo BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ bu adresden baakbılırısnız
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Resmi sitede Chase'de kadroda görünüyor ama Le Mans ile sözleşme imzaladı. Pek ilgilenmiyorlar resmi site ile açıkçası. Shumpert henüz başka bir ekiple anlaşmadı, o yüzden halen kadromuzda görünüyor, umarım bir an önce yeni sözleşme imzalanır kendisiyle..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |