![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | abiler ben bu maçtaydım 7 arkadaşımla birlikte...gitişte beşiktaşlıyız diye sopalarla dayak yedik herkez çıkışta gelin dediler...ama kimse bize yardımcı bile olmadı...gerçekten bir daha telekom beşiktaş maçına gidince yalnız kalıcam hissi yaşıyorum...bir beşitaşlı tuvalette çok kötü dayak yedi gözümüzün önünde...gerçekten çarşı ankara bu olaylara müdahale etmeli..gerçekten sahadada beşiktaşlılar çoğu zaman ses olarak üstündü..ancak sadece pota arkası 60-70 kişi gerisi sesini çıkaramadı ...bu olaylar karşısında yardımcı olacak kimse yok mu=?? | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
adamlar girişte sopalarla bekliyolardı girene vurdular neyse en büyük aşk BEŞİKTAŞK diyerek dayak mevzuunu kapatalım ![]()
__________________ ÇARŞI ANKARA... ![]() | |||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/erkekler/62335-turk-telekom-75-besiktas-71-buraya/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 21-05-2008 20:11 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |