![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Apodaca gönderildi İstanbul'daki çalışmalarda oyuncuların uyum sorununu aşmaya başladığını belirten Coach Hakan Demir, 2 haftadır kendileriyle olan yabancıların da takıma alıştıklarını söyledi. Öte yandan geçtiğimiz sezon takıma katılan ve bir yıl daha kontratı bulunan Porto Rikolu oyuncu Rick Apodaca’nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Türkiye’den ayrılmayı isteyen skorer oyuncu, kampa geç katıldığı için Coach Hakan Demir’in gözünden düşmüştü. bu iş burada bitmiştir arkadaşlar eskiyi çok özleyeceğiz Konu pascalmania tarafından (08-09-2008 Saat 16:43 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 61 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Üzüldüm yaw.Ben çok beğenirdim apoyu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | İlk 5 başarıdır ..
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence iyi oldu apodaca kayıp değil bence.. bir kaç maç hariç hiç bişey oynamadı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ulan ne bu hepnizde bir üzlme. giden gitmştir, gittiği gün bitmştir, biz gideni değil giden bizi kaybetmşştr demeiyorz mu biz?? giderse gitsin kendi kaybetmştir!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 63
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Efes ve Telekom çok güçlü kadrolar kurdular, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kadroları da yabana atılacak gibi değil, bu takımlarla başa baş oynayabilmemiz için 1 veya 2 transfer yapmamız kaçınılmaz.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |