![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Ç@rşı M@nisa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
Tarih: 25 Eylül 2008 Perşembe ![]() BEŞİKTAŞ COLA TURKA: Chatman 18 sayı 7 asist 3 ribaunt, Faison 10 sayı 3 asist, Ömer 9 sayı 4 ribaunt, Austin 19 sayı 7 ribaunt 4 asist, Adem 2 sayı 1 ribaunt, Mehmet 3 sayı 1 ribaunt, Muratcan 2 sayı 5 ribaunt 1 asist, Stanojevic 15 sayı 6 ribaunt 2 asist, Cevher, ANTALYA B.: Can 9 sayı 3 asist, Green 14 sayı 5 asist 4 ribaunt, Ersin 12 sayı 3 ribaunt 3 asist, Melvin 11 sayı 6 ribaunt, Douthit 21 sayı 12 ribaunt, Nedim 8 sayı 6 ribaunt, Cemal, Mustafa Kemal 2 ribaunt, Ümit, King 9 sayı 6 asist 4 ribaunt 1.PERİYOT: 17-19, İLK YARI: 30-39, 3.PERİYOT: 53-63 | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Muratcan Güler patlama yapıcaktı.. Adem pota altını götürecekti..Bu nutukları atanlar görsünler halini ortalığın..Takım bu haliyle başarıdan uzak kalır.. Kariyerli bir 2 numara transferi şart..Muratcanla Faisonla olcak iş değil bu..
__________________ B | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | hero bjk arkadasım bis Gruptan Lider cıktık onun icin Finaldeyiz .. Ant.Büy.Bldye 2 mac kasandı bisde ama bisim averaj farkı var yani 17.45 baslıcaq Final macındayızzz...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bi maç kaybettik diye suçlamıyorum.. Zaten bahsi geçen oyuncuların takıma faydalı olacağını baştan beri düşünmüyordum..Çok abartan, aşırı övenler var onları..Belki hep bukadar pasif kalmicaklar ama çok bişey de beklemek yanlış olur kanaatindeyim..
__________________ B | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |