![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Banvit TUBAT TurnuvasındaTakımımız 3.lük maçındaEfes Pilsene Ende Arslanın son sniye basketiyle mağlub oldu ve turnuvada 4.cü oldu. Mire Chatmanın bitme 4 saniye kal kullandığı serbest atışlarla uzatmaya gidecek denen maç.Bjk oyuncusu Ömer Ünver'İn inanılmaz yavaş ve hatalı savunmasından dolayı son saniyede mağlub olduk. Benden ufak bir not: Transferlerimiz iyi ancak lgin en berbat savunmacı takımı olacağımız kesin.Mire Chatman ikiucu keskin bıçak gibi.Hangi takıma faydalı olacağı belli olmuyor.bu maçta kaybettiği saçma topları ben idmanda yapmıyorum.Mehmet yağmur ilk 5 başlayacak gibi ligde..Bir diğer transferimiz Stajanovic ise inanılmaz ağır kalıyor.Kesinlikle ağır bir fizik kondisyon çalışması yapması şart! Mario Austin ve Marcus Fasion'a diyecek lafım yok.İşlerini hakikatiyle yapıyorlar. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Faison ve Mehmet Yağmur çok iyiydiler. Yalnız yeni yabancı transferi 5 numara olursa kimseye kızmam artık, Adem ile Cevher beni yanıltmaya devam ediyor...
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu takıma bir değil birkaç transfer şart. Yani bunca eksiğine rağmen (Shumpert,Kasun,Thornton,Smith) Efes Pilsen yinede bizi yenebiliyorsa artık hayal görmeyip gerçeklerle yüzleşmemiz lazım. Bazı oyuncularımızın attığı 3 sayılık atışlar çembere bile yetişmiyor ne yazıkki, savunmada sorunlar var ayrıca. Tüm yük Austin'de pota altı için, dışardada Faison'da aynı şekilde. Chatman iyi bir maestro ama onun yanına iyi bir şutör lazım yoksa o da verimli olamaz önemli maçlarda. Yerli oyuncularımızdan Mehmet Yağmur dışında belki Muratcan ve Haluk takıma faydalı olabilir ama ne yazıkki kadromuzda şampiyonluk yarışı için yeterli olacak üst düzey bir yerli oyuncu olmadığı açıkça ortada. Umarım bu turnuvada takımdaki eksiklikler değerlendirilip gerekli takviyeler yapılır yoksa fazla hayal kurmayada gerek kalmayacak..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | şu mevcut kadroyla bjk cola turka'nın hedefinin ancak play-offlara kalmak olabileceği gerçeğini yinelemek istiyorum, bunu bugün aldığımız yenilgiye bakarak dile getirmiyorum, maçı izledim ve hakikaten çok eksiğiz ve takım savunması denen olguyu yapamıyoruz, pota altında da çok etkisisiz, hücumda faison'un ellerine bakan bir oyuna mahkum olacağımız görünüyor, tek tek sorunları saymamıza gerek yok, şu mevcut kadrodan herhangi bir platformda zirveye oynama hedefi beklemek hayalcilik olur, kadro çok yetersiz, ancak 3 adet çok iyi oyuncuyla bu iş çözülebilir, bunun da gerçekleşemeyeceğini biliyoruz, zaten bu miktarları verebilecek bir mantaliteyle bu sezona başlamış olsaydık ergin ataman başta olmak üzere kadromuzu dağıtmazdık, ne yazık ki gerçekler bunlar, önümüzdeki yıllarda tekrar iddialı kadrolar oluşturulup istikrar yoluna gidilecek mi bilinmez ama bu seneyi bir geçiş yılı olarak tamamlayacağımız bir gerçek... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sağlık olsun önümüzde uzun maraton var | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | bu seneden umutlu değilim
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Daha öncede söyledim, bi transferlede düzelmez bu takım...Cem demiş savunma yapamıyoruz, çok doğru, ama nasıl yapabilirzki zaten, pivotsuz bir takım ! nasıl savunma yapsın, nasıl pota altını kapatsın, yol geçen hanı mübarek!..Bi Austin var adam gibi, diğerleri fos, Stajanovic'e güvenmediğimi söylemiştim zaten en başta, aradığımız adam değil kesinlikle...Diğerlerini söylemeye gerek yok, ne oldukları ortada!..Daha sonra adam gibi bi skorerimiz de yok, Faison Faison diyoruz da adam bi maçta atar iki maçta atar, her maç taşıyamazki bizi, onun için çok iyi bir şutör de lazım bu takıma...İki transferle bu takım adam olur, ama şampiyon olamaz!..Efes her şeyiyle bizden çok çok üstün bir takım, Telekom ve Fb'de bi iki adım önde bizden, Hakan hoca hayal kurmasın boşuna, bu kadroylan bi yere varamaz, kendinede yazık eder!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bu sene bu takım iş yapmaz.İlk kez bugün seyrettim Beşiktaşımızın maçını ama Efes en önemli oyuncularını tribünde oturtmasına rağmen yenildik.Mire Chatman tam bir hayal kırıklığı.Vallahi takım bu oyunlar bir yere gelemez. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Efesin eksikleri oynasaydı burda çok büyük bir hezimeti konuşuyor olabilirdik.. Geçen sene iyi takım - kötü takım demeden yenerdik ligde..Şuan kalburüstü her takıma karşı zorlanacağımızı düşünüyorum.. Eksikler çok.. Transferler hatalı.. Muratcan, Adem, Ömer, Stoj...Yanlış transferlerin barizlerinden..Cevher ve Mehmet de yeterli değiller..Eline baktığımız 3 tane amerikalı var.. Bu halimizle GS ın Cafe Crown olmadan önceki haline benziyoruz..Skorer 2-3 amerikalı ve gelmeyen başarılar.. : ) Bizimki de o hesap olur bu gidişle.. Avrupalı bir 2 numara gelirse çok iyi olur..Stojenovic yerine sağlam bir 5 numara gerekli..Ama sanmıyorum..Hakan Demir'e güvenmiyorum..Çok pasif kalıyor yönetime karşı..Bu gidişle playofflara son sıralardan girmeye çalışan bir takım oluruz gibime geliyor.. Kesin yeneriz diyeceğim 2-3 takım var çünkü ligde. Öbürleri şansa ve o anki duruma bakar.. Şu durumda; Başarı hayal olmalı.. Başarısızlık ise hayal kırıklığı olmamalı.. Beklenti hiç olmamalı..
__________________ B | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |