![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Beşiktaş Beko basketbol liginin ilk haftasında akatlar da konuk ettiği Kepez Belediyesiniz 90-76 mağlub etti. Beşiktaşta skor yükünü paylaşanlar, Mehmet sağmur 15 sayı muratcan güler 18 sayı Jovo Stajanovic 14 sayı 9 ribaund Marcus Fasion 15 sayı Mario Austin 14 sayı 8 ribaund | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | maçı ziledim ggenel olarak dısıplınden kopmadık güzel mactı
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Sezona galibiyetle başlamak sevindirici, tebrikler...Mehmet Yağmur ve Muratcan'ın performanslarına sevindim, skor yükünü çekmişler, takıma katkıları fazlaydı bu maçta...Devamı gelir umarım...Austin ve Jovo'da iyiydi, ama yeterli değil, bu rakip ölçü değil çünkü...Faison'da ise hala soru işaretleri var kafamda, nası skorer oyuncu anlamadım valla, adam üçlük atamıyor 4 maçtır, nası şutördür bu yaf!..1 aydır bas bas bağırıyoruz, bu böyle gitmez, bu takıma skorer bir oyuncu şart, üçlükleri ard arda sıralayan oyuncu şart diye, ama takan yok!..Bu kadroylan yola çıkarsak bu yolu tamamlayamayız, bu kadar açık ve net...Umarım bir an önce görürler bunu da bi çare bulurlar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 63
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Çok iyi oynamadığımız maçı , maça 18 sayıyla damgasını vuran,şutlarıyla ve kritik sayılarıyla bugün patlama yapan Muratcan'in çabalarıyla kazandık.Çok top kaybı yaptık, Faison berbat bir günündeydi,Jovo ve Austin vasattı, Mehmet Yağmur ekstra sayıiarla iyi katkı yaptı, oyunun başında oynayan Adem de başarılıydı.Özetle bugün sadece maçı kazandık, iyi bir görüntü vermedik. Bundan sonra işimiz oldukça zor gözüküyor.Bu ekonomik kriz ortamında yeni transfer yapabileceğimizi de pek tahmin etmiyorum, yükselen döviz kuru ödemelerimizi de oldukça zorlaştıracak.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Farklı bir galibiyet ama biz iyi değildik rakip kötüydü açıkçası. Pota altında sorun yaşadıklarını zaten biliyorduk, üstüne birde kötü dış şutları eklenince (5/26) ibre lehimize döndü kolayca. Gelecek için umutlu konuşmak şu şartlarda zor. Halen çok eksiklikler göze çarpıyor. Salon boş kalıyor, oyun tat vermiyor. Yani zamanla ne değişir bilinmez ama birşeylerin düzeltilmesi gerekli, eğerki hedefler büyükse..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Mire Chatmanında daha ilk çeyrekte sakatlanması kötü oldu.Durumu hala belli değil.Mehmet yağmur güvenleri boşa çıkarmadı ve iyi bir performans sergiledi..Mario Austin'e Süper Mario deniyordu.Ama Süper Mario oyunda hep başarılıydı..Ben bu adamı şutör olarak biliyordum.İlk yarı eziyet etti resmen bize..Takım disiplinli oynuyor.Kopmuyor ama iyi bir şutör şart. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | helal olsun tebrikler... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Sevindirici olan yerlilerin katkısı. Mims'in durumu netleşse de transfer konusunda birşeyler konuşabilsek. 5 numarada sıkıntımız var. Mims nasıl bir oyuncudur ne kadar katkı verir muamma gerçi...
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Mims'in iyi bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim..Hem yabancı basında hem yerli basında daha Mims'le takımımız ilgilenirken bile bir dolu haberler geçti. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |