|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
25-10-2008, 18:03 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 21 |
Beşiktaş Ct erkek basketbol takımının İtalya kampında deneyip kadrosuna dahil ettiği Mims şu an Amerika`da. Önümüzdeki hafta içinde Türkiye`ye dönecek olan Mims takımla birlikte idmanlara başlayacak. Görüşlerine başvurduğumuz Beşiktaş basketbol teknik heyeti ``Mims ile zaten sözleşme imzaladık, Türk statüsüne geçene kadar yabancı staüsünde oynayacak. Şu an için zaten yabancı kontenjanımızda bir sorun yok. Eşinin Türk olmasından dolayı işlemlerinin dahada kısa süreceğini tahmin ediyoruz. Mims önümüzdeki haftadan itibaren aramızda olacak` dedi. Haber1903
__________________ B | ||
|
25-10-2008, 21:20 | #6 | ||
B3ŞİKT@ŞK Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 | arkadaslar neyapıp yonetımı baskıya alıp baskete yatırım yaptırmayız yoksa halımız yaman en az 4 tane ıııı oyuncu alınmalıııı forvet ve uzun rotasyonumuz kısıtlııı
__________________ T3QİN | ||
25-10-2008, 22:13 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | Hakikaten adamın ABD'de ne yaptığını ben de anlamış değilim.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
17-12-2008, 22:51 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 24 | Türk Telekom Kulübü, Türkiye'de üçüncü senesini geçiren ABD'li pivot Erwin Dudley'i Türk Vatandaşlığına geçirdi. Ve oyuncunun bu haftadan itibaren Türk statüsünde sayılması için Federasyona başvurdu. Bizde ise geçen sene Drobnjak, bu sene ise Mims ile bayan takımından Zanze Türkiye'deki 3. senelerini çoktan doldurmuş olmalarına rağmen bir türlü Türk statüsüne geçirilemediler. Bizim bu yönetim ne iş yapar? Sağda solda saçma sapan demeçler vermek midir yöneticilerin görevi. Biraz işinizi yapın, ne hallere düşürdünüz kulübü. Umarım bir gün yöneticilikten anlayan yöneticilerimiz olur..
__________________ | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |