![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Oyak Renault geçen seneden çok farklı.Çok oyuncularını yitirdiler.Ancak bizim durumumuzda iyi değil..En önemlisi de geçen haftaki yenilgiden ötürü seyirci sayısı çok daha azalacaktır. İŞTE GÖR DEMİRÖREN 105 YILLIK KLÜBÜ NE HALE SOKTUN GÖR..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şu an ki durumumuz pek iç açıcı değil ama neyseki Oyak Renault bizden kötü durumda. Galip geliriz ama bir ölçü değil bu tabiki, önümüzde çok daha zorlu maçlar var. Yönetim Mims ile 5 numarayı kapatmayı hedefliyor ama bu biraz ümitsizce alınmış bir karar. Bir pivot transfer edilecek fakat transferi bekletmenin mantığı yok, Efes Pilsen ve Fenerbahçe maçları öncesinde yapılması çok daha iyi olur bu transferin.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şu şartlarda rahat galibiyetten söz etmek güç. Takım olarak belki daha iyiyiz ama oyuncularımızın istikrarsız performansı her maç öncesi soru işareti. Ayrıca yapılan son iki transferle hedeflerin büyük olmadığıda bir kez daha görünmüş oldu. Şampiyonluk yolundaki bir takım Türkiye ikinci ligi ve İspanya Amatör liginden oyuncular alıyorsa biraz durup düşünmek lazım önce..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | son derece sana hak verıyorum arkadasım bu takımdan hıc bırsey olmazz saha ruhunu yansıtacak oyuncu kalmadı biz elamını ıstıyoruz shumpurt ı nıcevıc kaya yı sınan gulerı bıze bole oyuncular lazımm
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |