![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen ya zor ama inş ynrzzzz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu maçı kazanmak sürprizden öte olur, o yüzden yenilsekte sorun değil. Her ne kadarda henüz tam kadro oynayamasalarda çok çok üstün kalitede ekip oldukları ortada. Hele ki pota altı için açıkçası bir siklet aşağıdayız diyebilirim.. Bence asıl önemli olan bir sonraki hafta Fenerbahçe Ülker deplasmanı, o maçtan alınacak bir galibiyet liderlik kadar önemlidir bizim için.. O yüzden temennim bu maçtan sakatsız ve oyuncuların kendilerine güvenini kırmayacak bir skorla ayrılırız umarım..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Benim bu maçta hiç ümidim yok.Bu sene basketbola yatırım yapılmadı.Bir şey beklemek hayalcilik olur ama yine de Beşiktaşımıza başarılar diliyorum.Maçı da Spormax yayınlayacakmış Allah kahretsin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yenıcegımızı sanmıyorum ama inş. fark yemeyız gecen seni efes macına gıtttım maç süperdi vee tabikide kayaya büyük bi sempati var hep söyle hayal ettım : Kaya efes trasfer oluyo vee maç bitimi taraftar kayaa ortaya üçlü çektir kartala vee inş. olursa eger olursa çok hoş bi görüntü ortaya çıkar
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |