![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | pota altında yeni oyuncuları tanımıyorum ama sırp ouncu umarım niceviç kalitesinde bir ouyncudur.amerikalı 4 numarada atletik bir oyuncuymuş işte bu aradığımız özellikte umarım bu atletik amerikalının blok tehtidi flnda vardır.bu ki yabancıdan en az birisinin orta mesafe şutu olmasını umuyorum. | ||
| | |
| | #2 | |||
| jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
Çok karamsarsınız surada yahu. Shumpert kalsın istemiyorum artık, Efes yeterince aklını çeldi zaten. Sözleşmesi bitince bizimle Rusya'ya falan gidecek gibi görünüyor. Hayırlısı da bu olur, geçen yıl 325.000 usd verdiğimiz adama ertesi yıl 1.000.000 usd verebilecek takım değiliz. Mantıklı da değil zaten. Shumpert'i çok seviyorum ama hiç kimse vazgeçilmez değil ve önemli olan BEŞİKTAŞ... Kerem Özkan var birde uzun rotasyonunda. Henüz 20 yasında. O da süre alabilir gerektiğinde. Kesinlikle kadromuz geçen seneden iyi. Geçen yıl olduğu kadar takım oyununa bağlı kalmayabilirz. Ligi 1. sırada da bitirmeyebilirz. Ki bunun play-offlarda bize hiçbir getirisi olmadı. Büyük maçlar ve play offlarda bu yılki takımın farkını konuşuruz diyorum ben. Bekleyip görelim ![]() Faison transferi hala resmiyet kazanmadı bu arada...
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. Konu mrve_bJk tarafından (05-08-2008 Saat 12:19 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bence sen çok iyimsersin...Geçen seneden kadromuz nasıl iyi olur, pota altı olarak zayıfladık, bu kesin, Sthumperd'de giderse hücum yönünden de zayıflarız, olumlu olan tek şey geçen seneye göre çok çok iyi bir guardımızın olması...Hee bide geçen seneki koçumuz bir imparatordu, bu sene ise genç bir koçumuz var, ne yapacağı belli değil, bu yönetime Ergin Ataman kadar dayanır mı bilemem, sezon ortasında bırakıp gitmezse iyidir!..Geçen sene fazlasıylan iyimser oldum ben, bu sene hayatta olamam, sezonu namağlup bitirsek bile !!. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |