![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Ezeli rakipleri yıldız transferleriyle ortalığı sarsarken geçen sezonun flaş ekibi Beşiktaş Cola Turka adeta nal topladı! Yine de küçülmeyi hesaplayarak beklediğimden iyi oyuncular aldılar ama o isimleri de kaybetmeye başladılar. Önce Jovo Stanojevic takımdan koptu şimdi de Mario Austin ayrıldı gibi! Bu gidişle diğerleri de sıralarını bekliyor! Peki yerlilerin günahı ne? Yabancılar bile paralarını alamadıkları için gidiyorlarsa yerlilerin halini siz düşünün! Geçtiğimiz günlerde, Beşiktaş yönetiminin, tasarruf tedbirleri kapsamında amatör branşlarda masrafları kısacağını okudum (Bütün yük amatörlerde tabii! Futbol takımı bu konuda sütten çıkmış ak kaşık!) Oldu olacak amatör branşları kapatın! Sırf rakiplerinizde de var diye elinizde tutmayın! Ama bunca işi uğruna yaptığınız futbolda da bir zahmet sevenlerinizi güldürün! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Bence türkleri silah zoruylan tutuyorlar Cem.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | ben pek basketten anlamam ama bjk maçlarını hep seyrederdim ama bu sene daha siftahım yok hep internetten sonuçları takip ediyorum o kadar... harbiden bu tüpçü soğuttu bizi basketten.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |