![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 63
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
Galibiyet serimizi devam ettirerek mutlaka kazanmak zorunda olduğumuz bir maç, bunun için gerekli olan mücadeleyi yapmalıyız, en büyük yanlış rakibi hafife almak olur.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Rakibi hafife alacak durumda değiliz bence, ard arda galibiyetler almaya başladık belki ama hala istenilen yerde değiliz, hadi bir Efes gibi olsak hafife alma gibi bi durum olabilir ama şimdi söz konusu olmamalı...Uzun bir galibiyet serisi yakalamamız için bu maçıda ne yapıp edip almalıyız, mücadelemiz üst düzeyde, umarım bunu bu maça da yansıtırlar ve galibiyet serimize Mutlu'yu da ekleriz...Chatman önderliğinde bu maçıda kazanacağımızı düşünüyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bizim için zor bir deplasman ama Selçuk Üniversitesi için çok daha zor olacak bu maç. Çünkü takımın hocası Cengiz Karadağ bu maçtan mağlubiyetle ayrılırlarsa yabancı oyunculara Noel izini verilmeyeceğini söylemiş. Yani bu oyuncular üzerinde ateşleyici etki yapabileceği gibi çok büyük psikolojik baskı da yaratabilir. Kontrollü oynarsak ve skoru uzun süre lehimizde tutarsak oyundan düşebilirler. Chatman ve Cevher'den yine etkili oyun bekliyorum. Baxter ve Adem'de gerekli katkıyı yaparsa bu maçıda kazanıp derbi öncesinde moral bulabiliriz..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 63
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim anlamadığım,Ventspils de 19.2 sayı,5.5 ribaunt ortalama ile oynayan Baxter neden bu kadar verimsiz
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hafife aLıcak durumumuz yhoq..oynadıqımız takımda hafife aLıncak ßi takım deqiL zaten..ne oLursa oLsun yenmemiz Lazm..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Maç uzatmya giderse şaşırmam. iki takımdanda 80-90 sayılar arası bekliyortum..Selçuk üni. bize nazaran pota altını daha en baştan sıkı tutmuş ve başarılı olmuş bir ekip.Ancak bizim şu anki görüntümüz ve takım içni oyun ve arkadaşlığa bakarsak Kazanırız diyorum.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 63
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 5 yerliye dönünce takım direnci artıyor ,ama bu seferde hücum setlerinde uygun oyuncuya şut attıracak guard eksikliği başgösteriyor..Mehmet in daha efektif oynaması lazım..Pota altı dominasyonunda da büyük sıkındımız var..Rakip pick&roll lerde de yardım götüremiyoruz ve kolay sayılar yiyoruz..
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | play off a kalsak ne olur kalmasak zaten bu kadroyla sampıyonluk hayalllll en azında gelecek senın kadro olusturulmalı chatman harıc tum yabancı oyuncular gonderılmelı ve yenılerı alınmalı (para varsa ) cekırdek kadroyu bu sene olusturdugumuz zaman gelecek sene bır kac takvıye ıle sampıyonluga oynaya bılırz. besıktasa acılen 2 tane fıvot 2 tanede 4 numarda oynaycak yanacı veya turk oyuncu lazım hemde kalıtelı olacaklar .... nıcevıc gıbı kaya gıbı dronbajk vbb
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |