![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Beşiktaş Cola Turka erkek basketbol ekibimizin son haftalardaki çıkışında önemli bir paya sahip olan başarılı guardımız Mire Chatman'ın en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.. Menisküs nedeniyle ameliyat olacağı belirtilen ABD'li oyun kurucumuzun bu sakatlığı teknik ekibimizi oldukça düşündürüyor. Chatman ligde; 14,3 sayı, 4,7 ribaunt ve 5.6 asist ortalamalarıyla forma giyiyordu. Ekibimizin Chatman'ın yokluğundaki gelecek 1 aylık fisktüründe; Aliağa Petkim, Türk Telekom, Darüşşafaka Cooper Tires, Antalya B.Ş.B. ve Banvit maçları bulunuyor..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | İnanmıyorum ... Lanet olsun .
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şanssızlığa bakarmısınız?? Hay Allah tamda büyük bir zafer sonrası o moralle oynayacakken..geçmiş olsun.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Kötü bir haber ancak Mehmet yağmur,Muratcan Güler gibi enaz Mire kadar yetenli ve isteyince herşeyi yapacak kapasitede oyuncularımız var.%90 veriml bu sakatlık dönemini atlatacağımızdan eminim.. Mire'yede geçmiş olsun FENERİ YEN DEDİNİZ MADARA ETTİK.! HALA NE BEKLİYORSUN EY TARAFTAR KOŞSANA AKATLARA! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
katılıyorum yaa moraller sıfır olmustur sımdı
__________________ Anti-Demirören | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olacak iş değil...
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ![]() Insallah takim arkadaslari mire chatman'i aratmiyacaklar ...
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |