![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunlar iyi günlerimiz bence..akatlarda,oyak renalt gibi sıradan bir takıma yeniliyosan efes,fener,telekom bize neler yapar düşünmek bile istemiyorum..yönetim yaptığı icraatların meyvelerini topluyo..kurduğunuz takımla gurur duyun sayın hakan demir...yeter artık ! Konu RamesooN tarafından (01-11-2008 Saat 09:20 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yeni transfer Butler dün hiç iyi bir oyuncu izlenimi vermedi, berbat bir geceydi, biraz Austin biraz da Chatman oynadı o kadar,Austin'in son saniyede attığı 3'lük girseydi maçı kazanabilirdik, fakat bu kadro ile bundan sonra işimiz oldukça zor gözüküyor, yerli oyunculardan Ömer tel tel döküldü, biraz Adem'le Muratcan oynamaya çalıştı, Mehmet Yağmur da kötü bir günündeydi, yabancılardan Faison da etkili değildi, hiç sorumluluk almadan oynuyor, böyle olunca da bütün yük Chatman ile Austin'in üzerine kalıyor, kaptanımız da bugün faydalı olamadı.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |