![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu tarafından 2 maç ve 3500 YTL para cezası alan Beşiktaş Cola Turka erkek basketbol ekibimizin antrenörü Hakan Demir, kararın son derece haksız ve ağır olduğunu açıkladı. Demir, konu ile ilgili olarak ne Disiplin Kurulu'nu, ne de hakemleri suçlamak gibi bir amacı olmadığını söyleyerek, şunları kaydetti: ''Baş antrenör olarak kavga çıkmasını engellemek için sahaya girdim. Bu kurallarda bana tanınan bir hak.Ama üzülerek söylemeliyim ki, bana tebliğ edilen cezanın bir bölümü sahaya girdiğim için verilmiş. Bu nedenle bu yapılan değerlendirme ve cezanın haksız olduğunu düşüyorum. Bu arada olaylara sebep olan ve ateşleyen oyuncunun ise herhangi bir ceza almaması da yadırganacak bir durum. Konuyu Tahkim Kurulu'na ve hakaret davası olduğu için mahkemeye taşımayı düşünüyorum." dedi. Olayları değerlendiren antrenörümüz; "Birçok internet sitesinde yayınlanan fotoğraflarda birçok rakip takım oyuncusunun ısınma formalarıyla bizim benchimizin önünde oldukları görülüyor. Bu durum da olayın başından sonuna yanlış değerlendirildiğine bir işaret. Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi'nden istediğimiz maçın kasetinde ise üzülerek söylemeliyim ki olaylar yer almıyor. Bu yaşanan tatsız olayların şahsıma yönelik bir haksızlık olduğunu düşünüyorum. Tıp eğitimi alıp, doktorluk yapmış ve basketbolda başarılı olmuş bir kişi olarak hiçbir zaman bu tip olaylara ödün vermedim. Hakkımı sonuna kadar arayacağım'' diyerek sözlerini tamamladı..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |