![]() |
Hürriyet'ten Iverson İddiası http://blog.mlive.com/hugeblog/2008/..._iverson17.JPG Hürriyet Gazetesi spor yazarı İsmail Er, ilginç bir iddiayı gündeme taşıdı. Hürriyet Gazetesi’nin 24 Eylül 2010 tarihli haberine göre; Kulüp yetkililerimiz şu an için halen boşta olan ve NBA’den teklif alamadığı için Çin Ligi takımları ile dirsek temasında olan yıldız isim Allen Iverson’ın transferi konusunda çalışmalara başladı. Iverson için devrede olan Çin takımları oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle transferden bir süreliğine vazgeçmişti. İsmail Er, bu yazısında ayrıca; Basketbol Şube Yetkililerimizin, bir süre önce Porto Riko milli takımı ile geçtiğimiz Dünya Şampiyonası’nda ülkemizde de boy gösteren, ayrıca turnuvanın en uzun oyuncusu da olan 2.22’lik Peter John Ramos’un transferi konusunda da menajerler ile görüşüldüğünü de iddia etti.. Haber içeriğinin tamamına şuradan ulaşabilirsiniz.. www.BjkBasket.org |
Alen Iverson mı..Benim adamım ve en çok sevdiğim basketbolcu eğer bu adam Beşiktaşımıza gelirse bende Allaha giderim bu bir gerçek.. |
Basketbolu da unutmamak gerek,tam konsantre futbol üzerinde yoğunlaşmış gidiyoruz.Basketbolu efes ile birleştirsek harika olur aslında |
Bununla ilgili yaklaşık 10 gün önce forzada konu açılmıştı. Ne kadar doğrudur bilemem ancak basketbolumuzda bir atılım yaratır |
Hürriyet haberi forzadan calmis...:smile: |
Alıntı:
Bana da öyle geldi :D |
hiç sanmıyorum ki demirören baskete okadar para bağlasın. ayırca çok zor transfer robinhodan daha zor |
Aynen, Robinho'dan daha zor...Çinliler ne para veriyor bu adama yaf... |
Bence o kadar zor değil şöyle düşünün Alen Iverson gibi bir isim çinde hiç kimsenin gözü önünde olamayacakken Türkiyede olsa yine bir çok kesimin önünde olacaktır.Çinde alacağı paranın çok daha azına buraya gelebilir bence..Ve gelirse muhteşem olur kesinlikle :) |
Abi adamlar öyle bir para veriyorki, çok daha azına gelmesi çok ama çok zor...Iverson gelirse, büyük bir devrim olur, yeni bir çağ açılır basketbolda..:).. |
Türkiye`de Saat: 01:59 . |