![]() |
Bu taraftarla bu takım herkesi yener !Ben maçtaydım böyle bir basketbol atmosferinde görmedim,işitmedim ! Şampiyon Fener,en büyük fener güldürmeyin ulan .........ler. !:smile: |
ntvde yorum yapan ihsan bayülgenin ne yarası var bide bizim eski koç olacak mac bitene kadar ezikler lehine yorum yaptı.kayanın smaçı ve shumpertin 3 lükleri hepsine kapak olsun |
Harikalar Avrupa ve ligde süper gidiyorlar helal olsun hepsine... |
Şu maçta olamadım ya nasılda yanıyorum.Bayramı anlamlandıran bir zafer oldu.Taifi imkansız bir sevinç yaşıyorum.Nekadar tebrik etsem az. |
bafrali1903 ..... katiliyorum sana ntv spikeri beni deli etti beni ya ... her ezik uclugunde adam resmen bagirdi ya neredeyse ayaga kalkacakti pes dogrusu... |
ben maca gittim atmosfer süperdi pankartı acıldıgı yerdeydim ben sonra pankartı salladık bende okuyamamıstım tek victory yazıyodu orayı okuyabıldım tersten :D:D |
bende mactaydım carşı dan bahsetmiyorum zaten raim ve mirsadı deli ettik :D:D rasim noluyo döüton basın oynuyo :D:D |
http://www.tbl.org.tr/tbbl/allstar_anket_2008.asp Bu linke girip beşiktaşlı oyuncuların desteklenmesi gerekiyor. Galatasaray ve Fenerbahçeliler şuanda atakta. Ben foruma konu olarak yazamadığım için böyle bir konu açarsanız sevinirim. Ayrıca dün maç süperdi...Delirdi Fb liler :) Teşekkürler |
Türkiye Basketbol Ligleri | Turkish Basketball Leagues Bu linke girip beşiktaşlı oyuncuların desteklenmesi gerekiyor. Galatasaray ve Fenerbahçeliler şuanda atakta. Ben foruma konu olarak yazamadığım için böyle bir konu açarsanız sevinirim. Teşekkürler |
Türkiye`de Saat: 11:49 . |