![]() |
Chase İstanbulda Chase Beşiktaş'ta A.A Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı'nın yeni transferi Brian Chase, İstanbul'a geldi. Siyah-beyazlı kulübün, NBA Geliştirme Ligi takımlarından Los Angeles D-Fenders'tan renklerine kattığı ABD'li oyuncuyla, daha önce faks yoluyla sezon sonuna dek sözleşme imzaladığı bildirildi. Oyun kurucu pozisyonunda görev yapan Chase, 27 yaşında ve 1.78 metre boyunda. Beşiktaş Cola Turka'nın 6. yabancı oyuncusu olan Chase, ULEB Kupası 8'li finallerinde oynayamayacak, sadece Beko Basketbol Ligi'nde forma giyebilecek. |
hayırlı olsun |
hayrlı olsun :) |
hayrlı olsun da acaba takımdan gönderilcek bir yabancı warmı yoksa takım korunupmu alındı... |
Kızılyıldız serisi bitti, senin haber biraz bayat gibi :) Böyle bir söylenti vardı ama gerçekleşmedi.. |
intenette bu haber için konula yeni açıldı.. adam gelmemiş olailbir ama haber taze.. |
arkadaşlar bende baktım önümüzdeki hafta gelyo diye bi söylenti war ama resmi açıklama olmadan pek inanasım gelmyo... |
olabilirr güsel olur.. |
Hayırlı olsun |
heycanladim ..:)..ins hayirli olur..ve takimi havayi bozmaz |
Arkadaşlar Kaynak SAÜBJK..SAübjk basketbola senelerdi her maça pankartlaıyla gelen bir ekip bende son 1 senedir onlarla takılıyorum..Marsilyaya bile gittiler.. dha ne diyeyim... |
ihtiyacımız olan bir bölge,solomonun bizde olduğunu düşünüyorum da bu takım neler yapmazdı,inşallah iyi bir transfer olur |
nezaman gelecek..ve kac senelik kontrat alicak :) |
hayırlı olsun |
bu transfer gerceklessede uleb cup ta oynayamayacak uleb cup için transfer süresi gecti malesef forza da yarın istanbulda olucak deniyor akatlar spor müdüründen haberi aldık deniyor ama aynı şekilde gecen hafta carsamba günü isatanbulda olucagıda söylenmisti drobnjak t.c statüsüne gecene kadar macına göre 6 yabancıdan istediğimizi 5 ini oynatabiliriz (sene basında efesin yaptıgı gibi ) playoff larda söylendiği gibi Drobnjak t.c olursa 6 sıda kadroda olabilir |
Hayırlı olsunn |
hayırlı olsun |
Bu oyuncu hakkında söylentileri duymuştum fakat resmen Beşiktaşımızda olduğu hakkında kesin bir bilgi yok.Resmi sitemizde de bu konuyla herhangi bir haber yok. Alınırısa iyi olur fakat geç kalındı gibime geliyor .. |
obaaaa daha bu takımı kim tutar :D |
ehe hic biryerde haber yok...aciklama daha yok gizli transfermi yapiyorlar :) |
eğer gelicekse faydalı olacağı kesin ama yabancı sınırlaması yokmuydu yoksa biriyle yollar mı ayrılacak ... |
Merakla bekliyoruz. |
Sezon başından beri guardsız oynuyoruz nerdeyse.Buna rağmen hem ligde hemde avrupada şampiyonluğa doğru koşuyoruz.Öbür oyuncularımız o kadar kaliteliymiş demekki...Ben açıkçası bu saatten sonra bir oyuncunun alınmasına karşıyım,sonuçta alacağımız oyuncu avrupada oynamayacak.Bide bunun takıma alışma süreci var,play offlara kadar anca alışır zaten.Ondan sonrasınıda Allah bilir artık...Bu transferi yapmasak bile, her iki braşntada şampiyon olabiliriz bence... |
bisey daha demek istiyorum ..dün GÜNDEM programinda Hasan Bozkurter demis Drobnjak bir kac gün mu ne Türk statüse gecicek ..Baskanla konusmus oda demis ben halederim ..spor bakanla görüsicek..oda anlama geliyor biz bir transfer yapariz play offlar icin..önemli olabilir..!!:) |
eğer gerçekten yazıldığı gibi bi oyuncuysa sampiyonluğumuz ve avrupa kupamız inşallah hayırlı olsun.camiamıza |
nasıl biri acaba inşallah cabuk uyum sağlar hayırlı olsun tüm kartallara |
hayırlı olsun |
Hadi hayırlısı :) |
dohruysa süper olur hem avrupada hemde ligde artık şampiyonuz derim ben şahse :) |
hayırlı olsun ne diyelim |
buda yalan oldu galiba..ben isterdim yeni transfer play offlara cok yararli olur bir guard ..neyse bu kadroyla basladik ve biteririzde.. |
Hayırlı Olsun :) |
Ergin Hoca Bjk Tv de transfer gercekleşti yarın gelicek demiş Hayırlı olsun |
hayırlı olsun |
hayirli olsun ..ama galiba sadece 2 -3 aylik bir kontrat yapildi ..hade hayirlisi ins cabuk uyum saglar..merakla beklyiorum nasil bir ouncu..:) |
oo hayırlı olsun inş gücümüze güc katar ve 2 kupayıda biz alırız bu sene |
Son dakika... Basketbolda transfer Kartalhaber yine bombayı patlatıyor... Beşiktaş Basketbol Takımı kadrosunu son dakika transferiyle güçlendirdi. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Siyah-Beyazlı takım NBA'de Miami Heat'te forma giyen Brian Chase'yi kadrosuna kattı. Guard mevkiinde forma giyen Chase 2 aylık sözleşmeye imza attı. Amerikalı oyuncu, kural gereği gereği sadece BEKO Basketbol ligi'nde forma giyebilecek. :: Kartalhaber.com :: |
oyun kurucusuz (mehmet yağmur hariç) buralara glene beşiktaşımız umarım yen oyun kurucusu ile zafere ulaşır. |
brian chase Beşiktaş'ta! Basketbolda Euroleague’den sonra Avrupa’nın ikinci büyük kupası olan ULEB Kupası’nda Final 8’e kalarak büyük bir başarı elde eden Beşiktaş Cola Turka, Türkiye Şampiyonluğu için de harekete geçti ve kadrosuna bir yıldız daha kattı. Siyah - beyazlılar, oyun kurucu pozisyonunu, NBA Geliştirme Ligi takımlarından Los Angeles D-Fenders takımının guardı Brian Chase’i alarak güçlendirdi. D-Fenders takımında bu sezon 29.6 sayı, 6.7 ribaund ve 4.7 asist ortalamalarıyla görev yapan ve kısa bir süre önce NBA takımlarından Miami Heat’in kadrosuna katmak için girişimde bulunduğu 27 yaşında ve 1.75 boyundaki guardın bugün İstanbul’a gelerek sözleşme imzalayacağı açıklandı. 20.03.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : Milliyet ve sonunda transfer gerceklesti bugun yeni oyuncumuz istanbulda |
hayırlı olsun kartalıma |
Türkiye`de Saat: 22:42 . |