![]() |
eğer gelicekse faydalı olacağı kesin ama yabancı sınırlaması yokmuydu yoksa biriyle yollar mı ayrılacak ... |
Merakla bekliyoruz. |
Sezon başından beri guardsız oynuyoruz nerdeyse.Buna rağmen hem ligde hemde avrupada şampiyonluğa doğru koşuyoruz.Öbür oyuncularımız o kadar kaliteliymiş demekki...Ben açıkçası bu saatten sonra bir oyuncunun alınmasına karşıyım,sonuçta alacağımız oyuncu avrupada oynamayacak.Bide bunun takıma alışma süreci var,play offlara kadar anca alışır zaten.Ondan sonrasınıda Allah bilir artık...Bu transferi yapmasak bile, her iki braşntada şampiyon olabiliriz bence... |
bisey daha demek istiyorum ..dün GÜNDEM programinda Hasan Bozkurter demis Drobnjak bir kac gün mu ne Türk statüse gecicek ..Baskanla konusmus oda demis ben halederim ..spor bakanla görüsicek..oda anlama geliyor biz bir transfer yapariz play offlar icin..önemli olabilir..!!:) |
eğer gerçekten yazıldığı gibi bi oyuncuysa sampiyonluğumuz ve avrupa kupamız inşallah hayırlı olsun.camiamıza |
nasıl biri acaba inşallah cabuk uyum sağlar hayırlı olsun tüm kartallara |
hayırlı olsun |
Hadi hayırlısı :) |
dohruysa süper olur hem avrupada hemde ligde artık şampiyonuz derim ben şahse :) |
hayırlı olsun ne diyelim |
Türkiye`de Saat: 02:55 . |