![]() |
Antalya BB. Maçının Biletleri Satışta .!!! Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız’ın Antalya Büyükşehir Belediyesi ile 30 Mart Pazar günü Akatlar Cola Turka Arena’da oynayacağı karşılaşmanın biletleri bugün satışa çıktı. Karşılaşmanın biletleri tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve www.biletix.com.tr internet adresinden satışa çıkartıldı. Ayrıca maç günü bilet kalması durumunda Akatlar Cola Turka Arena’daki gişelerden de satış yapılacak. (Gişede satılmak için özel bilet ayrılmayacaktır. Normal satıştan kalan biletler gişeden satılacaktır.) Bilet fiyatları şöyle: Protokol: 25 YTL Bench Arkası: 20 YTL Protokol Karşısı Alt: 15 YTL Protokol Karşısı Üst: 13 YTL Pota Arkası: 10 YTL ARKADAŞLAR BU DURUMDA NE YAZILIR BLMLİYORUM AMA BASKETBOLLA FUTBOLU LÜTFEN KARIŞTIRMAYALIM.. PAZAR GÜNÜ BU ZORLU MAÇTA TAKIMIMIZI DESTEKLEYELİM.. ALLAH RIZASI ÇİİN YA.!!!! |
Fiyatlar normal,bu tür maçlarda hep böyleydi zaten...Umarım bu sefer dolar Akatlar,bunda Fb maçınında etkisi olacaktır.Olumlu olacağından şüphem yok... |
bugun antalya bb basketbol takımının otobusu topkapıda yanımdan gecti bizimle oynıcakları aklımdan gitti o an bilsem otobusu durdurur morallerini bozardım(söver kaçardım :D) gerçi bozmayada gerek yokya her türlü kacarları yok 2 kulvardada şampiyonuz bu sene... |
Cumartesi Fener'i yenersek,o moralle akatlar'da fırtınalar esebilir. |
ayhan kardeşim yenebilirsekte ne demek şimdi :D feneri düm düz edicez |
o kadar kolaymı ya feneri yenmek.. biz burda çok iddialı konuşailbriz ama sahada biz değl futbolcularıımz oynuyor... ALLAH'IN İZNİYLE FENERİ 1-0 DA OLSA YENERSEK AKATLAR CEHENNEME DÖNER. FORUMDADA YADIM PASTA GETİRECEM PAZAR GÜNÜ.. |
kolay olmadıgını biliyorum ama inanmak başarmanın yarısıdır ben takımımıza ve ertugrul hocamıza güveniyorum yenicez bu maçı baska bi ihtimal yok! |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 18:11 . |