![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız’ın Antalya Büyükşehir Belediyesi ile 30 Mart Pazar günü Akatlar Cola Turka Arena’da oynayacağı karşılaşmanın biletleri bugün satışa çıktı. Karşılaşmanın biletleri tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve www.biletix.com.tr internet adresinden satışa çıkartıldı. Ayrıca maç günü bilet kalması durumunda Akatlar Cola Turka Arena’daki gişelerden de satış yapılacak. (Gişede satılmak için özel bilet ayrılmayacaktır. Normal satıştan kalan biletler gişeden satılacaktır.) Bilet fiyatları şöyle: Protokol: 25 YTL Bench Arkası: 20 YTL Protokol Karşısı Alt: 15 YTL Protokol Karşısı Üst: 13 YTL Pota Arkası: 10 YTL ARKADAŞLAR BU DURUMDA NE YAZILIR BLMLİYORUM AMA BASKETBOLLA FUTBOLU LÜTFEN KARIŞTIRMAYALIM.. PAZAR GÜNÜ BU ZORLU MAÇTA TAKIMIMIZI DESTEKLEYELİM.. ALLAH RIZASI ÇİİN YA.!!!!
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bugun antalya bb basketbol takımının otobusu topkapıda yanımdan gecti bizimle oynıcakları aklımdan gitti o an bilsem otobusu durdurur morallerini bozardım(söver kaçardım ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Cumartesi Fener'i yenersek,o moralle akatlar'da fırtınalar esebilir.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | o kadar kolaymı ya feneri yenmek.. biz burda çok iddialı konuşailbriz ama sahada biz değl futbolcularıımz oynuyor... ALLAH'IN İZNİYLE FENERİ 1-0 DA OLSA YENERSEK AKATLAR CEHENNEME DÖNER. FORUMDADA YADIM PASTA GETİRECEM PAZAR GÜNÜ..
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Yenildik ama asıl şimdi pasta getirmek lazım cem...İlgiyi hakedene göstereceksin...Bunlar hakediyor işte her şeyi... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |