![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Ölüm-Yaşam ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
arkadaşlar futbol takımımızda bulunan ruhsuz futbolcular yüzünden ne hallere düştük... en azından baskettekiler ruhlu ve şampiyonluk yolunda hem uleb de hemde beko basketbol liginde emin adımalarla ilerliyor bundan sonra basketbola desteğimizi daha da arttıralım saygılar... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | böyle gelmş böyle gitmemeli.. basketbolcularımızın ne suçu var aptal futbol takımı yüzündne destek alamıyorlar.Arkadaşlar lütfen basketbola destek verelm çünkü onlarla bu futboldaki rezaletle bir alakası yok.. onlarda DEV YÜREK var.! Diğerlerinde yüreğin onur un zerresi yok.! Asıl desteği onlar hak ediyorlar bugün 16:30 da akatlarda taraftar olml ası dileği ile.
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Ölüm-Yaşam ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | bugün 16:30 da maçımız var tam dolucağına inanmıyorum ama bizim gibi düşünenlerin maça gidebileceğine inanıyorum haftayada fenerbahçe maçımız var o gün heralde tıklım tıklım dolar işallah her maç dolar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ANLAŞMALAR GEEEĞİ ABDİ İPEKÇİYE GİREMİYORUZ.. AMA ESKİDEN GİDİYORDUK BEN HEP GİDİYORDUM ÖLÜMÜNE KAVGALARÇ ÇIKTI SORA YASAKLANDI..
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/erkekler/57795-en-iyisi-basket/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-03-2008 13:59 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |