![]() |
Helal olsun hepsine...İşte Beşiktaş takımı yenilse bile böyle yenilmelidir,savaştılar,mücadele ettiler maçı hiç bırakmadılar.İlk maçı hatırlarsak fb'liler maçı 3.periyotta bırakmıştı,oynayacak halleri kalmamıştı nerdeyse!..Bu yenilgiden sonra şampiyonluğa olan inancım dahada arttı.Chase bunda çok büyük etken,ilk defa canlı izledim ve çok beğendim.Tam bizim aradığımız adam,playy offlarda Drobkjak'ın türk olacağını düşünürsek Dalmau ile Chase değişmeli olarak oynarlar ve Beşiktaşı uçururlar.Uyum sürecini çabuk atlatacağını düşünüyorum Chasenin,inşallahta öyle olur...Bugün kaybetmemizin en önemli sebebi,Kaya-Nicevic-Drobnjak üçlüsünden hem savunma hemde hücum anlamında yararlanamamız.Kötü günündeydiler,Gs maçında onlardan çok daha iyi bir oyun bekliyorum.Ve Gs'ı Torinoya gömeceğimize inanıyorum... |
canları sağolsun önümüz de g.s maçı var onu alalım gerisi kolay |
sağlık olsun.Önemli olan play-off lar |
Mağlup ta olsak Efes in kaybetmesiyle liderlik bizde kaldı,çok bişey i etkilemedi yani bu maç..Sadece playoff ta önde başlayacaktık ama olsun biz bu ezikleri her şekilde eleriz..Sizin canınız sağolsun,Gs maçında başarılar. |
play offları war bunun daha ama bugun her attıkları girdi nası bişe çözemedim...playy-offda kaç kaç oldu bilen varmı |
sağlık olsun |
Mehmet Yamgur - *** eee iste yildiz Erkan Veyseloglu - ** kotu yildiz Shumpert - ***** yildiz bu!!! Niceciv - *** eee iste yildiz Brain Chase - **** iyi yildiz Kaya Peker - *** eski kaya yok du sinan guler - *** eee iste Rick apodaca - * kotuuuuuuuuuuuuuuuu drobnjak - * kotuuuuuuuuuuuuuuuuu |
Alıntı:
|
yenilmelerine rağmen çok iyi oynadılar gerçek beşiktaşlı ruhu vardı oyunculardan hepsini teker teker tebrik ediyorum hocalar dahi işte beşiktaş ruhu basket takımında mevcut |
kötü oldu bu ya ama basket takımına güvenim sonsuz helal olsun... |
Türkiye`de Saat: 07:04 . |