![]() |
Bu siteden doğru bir haber yayınlansa işte o zaman şaşırırım :) Dalmao değil Dalmau ayrıca, onuda bilmiyorlar :) |
gelecek sezon biz bu kadroyu koruyamayız |
kartalhaber sallamıstır... yanlız bu kaya ve dalmau kadar ruhsuz adamlar görmedim...gs macını resmen verdiler...dalmau zaten kafa olarak bitirmis beşiktaşı...kayanın da var bi karın agrısı sorunu neyse artık bilmiyorum... defolup gitsin ikiside.. ruhsuz...... |
"handan"buhaberin kolpA ve balon haber olduğunu başlıkları takip edince anladım... zırt diye kovulan bir oyuncxu zort diye geri alınırmı.. hele basketboılda.. sansasyon yaratma kartalhaber..! akıllı ol.! bend elisansı basketbolcuyum Şişli Spor da oynuyorum ve geçen sene ant.lere geç geliyorum diye kovuldum bir sene oynamadım. lisansım iptal edildi fırça yedim... 1 sene sonra beni affettiler... Lütfen bu kadar saçma şeyler yapmayalım ya.. bende buraya konulmasın bile hiç.! |
Bu takıma olan inancımızı kaybetmeyelim.Ergin Ataman avrupanın sayılı antrenörlerinden biridir ona güvenelim o işini bilir.Play offlar başlıyor artık.Akatları artık boş bırakmayalım özlediğimiz 32 yıldır camianın hasret kaldığı şampiyonluk gelsin.Eğer bu sene şampiyonluk gelmezse artık orta sıra takımı oluruz.Bunun bilince olalım ve her maçta takıma destek verelim.Takımda sorunlar elbet vardır ama bunları yönetim ve teknip ekip kendi aralarında halleder basının herzamanki abartmaları yeni sezonda eminimki kaya olmayacak ama şampiyon olarak veda etmek boyunun borcu ve bizde ona destek olalım o zor zamanda takımı sırtladı sıra bizde hepsine destek zamanı. |
Alıntı:
ekleyecek başka sözüm yok...Teşekkü rler yorum için..;) |
Türkiye`de Saat: 04:55 . |