![]() |
Mire Chatman Beşiktaş’ta Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, geçen sezon Rusya'nın Triumph Lyubertsy ekibinde forma giyen Amerikalı Mire Chatman ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sezon Rusya'nın Triumph Lyubertsy, ondan önceki sezon İtalya'nın Lottomatica Roma ekibinde oynayan Chatman, 2006 yılında ise Dinamo Moskova ekibi ile ULEB Kupası şampiyonluğu yaşamıştı. Avrupa'da oynayan en iyi guardlardan birisi olarak gösterilen Mire Chatman, 1.87 boyunda ve 78 kilo ağırlığında. Basketbol Şubesi Genel Menajerimiz Burak Bıyıktay, internet sitemize yaptığı açıklamada "Bu transferle Beşiktaş'ın uzun süredir beklenen oyun kurucu mevkiindeki açığını gidereceğini düşünüyom" diye konuştu. |
2006 da pau ortez de 6.9 ortalama ile eurolig asist kralı oldu,müthiş bir 3 lük ustasıdır.Aslan burcunun tüm liderlik özelliklerini taşır..Tam bir eurolig oyuncusu..Keşke Kaya,Niceviç,Drobnijak, Apodaca kalsaydı..Onlarla beraber çk iş yapardı... |
gidenlerin yerini en iyi şekilde doldurmak zorundayız |
dalmau dan 1000 kat iyidir |
ii transfer ama eski kadroya takviye şeklinde gelmeliydi sil baştan bi kadroya diil |
Bence Dalmau iyi bir oyuncuydu,Ama yönetim oyun kurucu almayı unutunca mecburen 1 no.lu pozisyonda oynadı.O Avrupada oynayan en iyi 2 ve 3 numaralardan biridir. |
Marcus Brown'dan daha faydalı olacak bize. BBL'nin en iyi guardı Efes'inkiyle beraber. Tam Beşiktaş taraftarının seveceği tipte ve lider bir guard.. Çok çok umutluyum, iyi transfer oldu. Gelecek yabancılarda bu kalitede olursa bu yılda oldukça iddialıyız diyorum. Alıntı:
|
inşallah doğru haberdir hayırlısı |
Marcus yaşı itibarı ile max.25 dk. süre alır ve işler kötüye sarınca hemen kenara kaçar.Chatman ise tam tersi,El Amin gibi sorululuk alır,tek farkı el amin sessizdir işini yapar,bu hem işini yapar hem de trübünleri olsun,arkadaşlarını olsun ateşler.Shumpert'ten daha iyi üçlük atar. Sabredin onu çok seveceksiniz...Tam bir Eurolig oyuncusu.. |
hayırlısı olsun.. |
Hayret, iyi bir oyuncu almışız!..İyi bir guard, sııntı yaşamayız bu konuda diye düşünüyorum...Ama daha çok yapılacak transfer var, tek bunla olmaz bu iş, en az 2 tane çok iyi pivot lazım, sonrada iyi bir şutör...Bu yönetim alabilir mi bunları, çok zor açıkçası... |
İyi bir oyuncuymuş işallah başarılı olur |
iyi oyuncu ancak yine 1 senelik birim ağzımıza çalınmış bir parmak baldır bu.! uyanalım arkadaşla.!! Defol demirören.! gel 2010 gell.!!! bu sene hiçbişey olmaz takımdan seneyede bu oyuncularda gider..bari dua edelim Apodaca gitmesin. |
Alıntı:
Nicevic'i sırf bir inat ve kıskançlık uğruna bedelsiz vermek zorunda kalan ve Nicevic'in şimi Hırvat milli takımında neler yaptığını göremeyen"kör" yönetimle hiçbir cacık olmaz..Biliyosun Nicevic benim adamımdı Onur.En çok ben üzüldüm zaten. |
Alıntı:
|
elimizdeki 3 yabancıda ii pg chatman sg apodaca sf shumpert iki tanede ii uzun alırsak geçen seneden daha başarılı olabiliriz |
Shumpert kesin olarak kaldı mı yaf bizde? |
hayırlısı olsun... |
Shumpert'in durumu henüz netlik kazanmadı diye biliyorum, Chatman önemli bir transfer, yeni transferler de bekliyorum. |
Chatman iyi bir oyun kurucu ama birkaç önemli takviye daha lazım. Keşke takım iskeleti bozulmadan takıma katılsaydı, o zaman başarıdan söz edilebilirdi. Ben halen çok zor görüyorum işleri.. |
hayirli olsun |
tüm camiaya hayırlı olsun yerinde bir transfer ama ne kadar iyi yabancınız olsa da iş türk oyuncularda bitiyo hatırlayın geçen seneyi.... |
chatman bjk mizin guard pozisyonundaki sıkıntısını giderebilecek kapasitede bir oyuncu |
Hayırlısı olsun diyorum... |
Mire Chatman Avrupa'nın en iyi guardları arasında gösteriliyor. |
hayırlısı olsun |
Bu transferlerle Akatlar yıkılır. |
Arkadaşlar,birşeyi unutmayalım,Apodaca İtalya liginin sayı kralı olmuş,futboldaki Delgado ayarında bir oyuncu,O'nu asıl bu sene Chatman la izleyin,inanın yerinize oturamayacaksınız.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Jamel Thomas çok kaliteli bir oyuncuydu, sakatlıklar ve Murat Didin'le yaşadığı sorunlar yüzünden sezon içinde ayrılmıştı. Bence el üstü şutları sokabilen çok başarılı bir oyuncuydu.Neyse, artık biz bu seneki transfer bombalarımıza bakalım. |
Hocam,Jamel Thomas dan bahsediyoruz..o ayağındaki kırıkla antreman yapmadan ancak o kadar oynadı .Yoksa o bir fenomendir..ve iddia ediyorum türkiyeye gelenlerin içinde ilk 3 e girer.. |
ya adam StarBury ( Stephan Marbury ) 'nin kuzeniydi..varmı daha ötesi..genlerinde vardı |
Tomas'a bişey demedim cnm..:)..Bende biliyorum nasıl bir oyuncu olduğunu, ama bizde olmadı işte, sakatlıklarda bunda bir etkendi ama hep de sakat değildi hani, takıma uyum sağlayamadı işte bi türlü...Umarım Apodaca sağlar diyorum, çünkü iyi bir Apodaca Beşiktaş'ı bir yerlere getirir Chatman'la beraber... |
Apodaca'nın en büyük sorunu istikrarsızlık. |
Apo'nun takımda kalacağını söyledi Burak Bıyıktay. İtalya sayı kralını birde bu yıl izleyin diyorum, çok umutluyum. |
Beşiktaşımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.. |
Apo'nun şutları çok zayıf, şutlarını mutlaka geliştirmeli . |
Alıntı:
|
Evet dediğin gibi hep el üstünden atmak zorunda kaldı onlarda genelde kısa düştü.. Bu sene Chatmanle birlikte boş şutları sokar inş.. |
Türkiye`de Saat: 10:20 . |