![]() |
Hayret, iyi bir oyuncu almışız!..İyi bir guard, sııntı yaşamayız bu konuda diye düşünüyorum...Ama daha çok yapılacak transfer var, tek bunla olmaz bu iş, en az 2 tane çok iyi pivot lazım, sonrada iyi bir şutör...Bu yönetim alabilir mi bunları, çok zor açıkçası... |
İyi bir oyuncuymuş işallah başarılı olur |
iyi oyuncu ancak yine 1 senelik birim ağzımıza çalınmış bir parmak baldır bu.! uyanalım arkadaşla.!! Defol demirören.! gel 2010 gell.!!! bu sene hiçbişey olmaz takımdan seneyede bu oyuncularda gider..bari dua edelim Apodaca gitmesin. |
Alıntı:
Nicevic'i sırf bir inat ve kıskançlık uğruna bedelsiz vermek zorunda kalan ve Nicevic'in şimi Hırvat milli takımında neler yaptığını göremeyen"kör" yönetimle hiçbir cacık olmaz..Biliyosun Nicevic benim adamımdı Onur.En çok ben üzüldüm zaten. |
Alıntı:
|
elimizdeki 3 yabancıda ii pg chatman sg apodaca sf shumpert iki tanede ii uzun alırsak geçen seneden daha başarılı olabiliriz |
Shumpert kesin olarak kaldı mı yaf bizde? |
hayırlısı olsun... |
Shumpert'in durumu henüz netlik kazanmadı diye biliyorum, Chatman önemli bir transfer, yeni transferler de bekliyorum. |
Chatman iyi bir oyun kurucu ama birkaç önemli takviye daha lazım. Keşke takım iskeleti bozulmadan takıma katılsaydı, o zaman başarıdan söz edilebilirdi. Ben halen çok zor görüyorum işleri.. |
Türkiye`de Saat: 05:42 . |