![]() |
Jamel Thomas çok kaliteli bir oyuncuydu, sakatlıklar ve Murat Didin'le yaşadığı sorunlar yüzünden sezon içinde ayrılmıştı. Bence el üstü şutları sokabilen çok başarılı bir oyuncuydu.Neyse, artık biz bu seneki transfer bombalarımıza bakalım. |
Hocam,Jamel Thomas dan bahsediyoruz..o ayağındaki kırıkla antreman yapmadan ancak o kadar oynadı .Yoksa o bir fenomendir..ve iddia ediyorum türkiyeye gelenlerin içinde ilk 3 e girer.. |
ya adam StarBury ( Stephan Marbury ) 'nin kuzeniydi..varmı daha ötesi..genlerinde vardı |
Tomas'a bişey demedim cnm..:)..Bende biliyorum nasıl bir oyuncu olduğunu, ama bizde olmadı işte, sakatlıklarda bunda bir etkendi ama hep de sakat değildi hani, takıma uyum sağlayamadı işte bi türlü...Umarım Apodaca sağlar diyorum, çünkü iyi bir Apodaca Beşiktaş'ı bir yerlere getirir Chatman'la beraber... |
Apodaca'nın en büyük sorunu istikrarsızlık. |
Apo'nun takımda kalacağını söyledi Burak Bıyıktay. İtalya sayı kralını birde bu yıl izleyin diyorum, çok umutluyum. |
Beşiktaşımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.. |
Apo'nun şutları çok zayıf, şutlarını mutlaka geliştirmeli . |
Alıntı:
|
Evet dediğin gibi hep el üstünden atmak zorunda kaldı onlarda genelde kısa düştü.. Bu sene Chatmanle birlikte boş şutları sokar inş.. |
Türkiye`de Saat: 05:43 . |