![]() |
Faison'dan sonra Shumpert'inde 6. yabancı olarak takımda tutulma durumu varmış ama pek sıcak bakmıyorum. |
3+1'den sonraki her yabancı oyuncu için kulüpler federasyona 125 Bin Dolar ödemek zorunda. Bu da bizim yönetim için zor görünüyor :) Shumpert kalsaydı bu transfere gerek bile yoktu zaten. Faison geçen sezonu biraz sönük geçirdi, umarım bu sene eski günlere dönüş yapar.. |
Faison gecen sezonu oynadığı pozisyon gereği düşük bir ortalama ile geçirdi ama bu demek değil ki bu sene de düşük ortalama ile oynar...Fundemantal i çok güçlüdür ve çok tecrübelidir..Her maçta maçın sürekli içindedir..Unutmayalım ki gecen sene avupa da final-eight maçında cimbom a maçı verenleren biri de shumpert idi...Faison'un en az onun kadar katkı sağlayacağına inanıyorum ben .:heeeelllllooooo: |
Aslında oyuncuları birbirleriyle kıyaslamak pek doğru değil. Hepsinin farklı üstünlükleri var. Shumpert'ın katkısı yadsınamaz, özellikle oyun içerisinde 4 numara bile oynaması rakiplerin tüm düzenini altüst ediyordu ve gerçekten iyi bir şutör. Faison ise 2-3 numara oynuyor. İyi bir şutör değil ama atletik özellikleri daha ön planda. Bu transferle birlikte iyi bir kadro oluşturduk diyebiliriz, sadece yerli 1 uzuna daha ihtiyaç var diye düşünüyorum.. |
marcus faison gayet skorer ve iyi bi oyuncudur arkadaşlar hiç merak etmeyin |
Oyunculardan yana korkumuz yok, tek sorun yönetim :) Sezon ortasında yine krizler çıkmazsa şampiyonluk yarışında sonuna kadar yer alırız diye tahmin ediyorum.. |
zaten her zaman tek sorunumuz yönetim canım kardeşim |
Bu adam da şutör değilse kim şut atcak.. Ömer Ünver mi ? :S |
Aynen yaa, kim şut atacak ayıptır sorması, skorer değilmiş, o zaman banane yahu, forvet dediğin şutör olur, soktuğunu atar, adamın istatistiklerine bakıyorum hiç de iç açıcı değil...Sthumperd'len kıyaslamam bile bunu, merak ediyorum buna kaç para verdiler, çok mu fark vardı Shuminin istediğiylen, yazık yaa, bi adamı tutun bare!..Al gülüm ver gülüm, bu mantıkla gidersek şampiyonluk falan göremeyiz biz, rüya görmeyelim...Bu kadroylan ligde yarı final çok büyük başarıdır... |
Alıntı:
Yerli uzuna gelince ;Onur bile yeterdi,keşke kaçırmasalardı..Aslında Haluğun yerine ben olsam Ersin'i alırdım.. |
Türkiye`de Saat: 04:26 . |