![]() |
Hayırlı olsun... |
Galatasaray menejeri Mert Uyguç Beşiktaş Cola Turka'nın bu sene pota dışı kalacağını söylemiş.Bunu çok talihsiz bir açıklama olarak değerlendiriyorum.Chatman,Austin,Stanojeviç,Faison ,Apodaca ve diğer tüm oyuncular bu sezon yine Kartal'ın gücünü göstermeli. |
hayırlı olsun. bekleyip görecegiz |
hayırlı olsun...:):) |
hayırlı olsunn.. |
Alıntı:
|
Hayırlısı olsun. |
İNŞALLAH BU SEZON ŞAMPİYON OLURUZ VE EN BÜYÜK PAY SAHİPLERİNDEN BİRİ DE KENDİSİ OLUR... KARİYERİNİ OKURKEN BİLMİYORUM FARKINA VARDINIZ MI AMA ADAM NERDEYSE HER SEZON BAŞKA TAKIMDA OYNAMIŞ.YA KULÜPLER YÜKSELEN GRAFİĞİ YÜZÜNDEN ELİNDE TUTAMADI YA DA İSTİKRARSIZ... AMA İNŞALLAH BİZDE KALICI OLACAK... HAYDİ HAYIRLISI... BEKLE CİNCON GELİYORUZ!!!... |
Bende araştırıp yazarken kafalar karışmasın diye o konuya değinmedim ama sürekli gezen bir oyuncu. Fakat olaya iyi yönünden bakarsak; oynadığı her kulüpte belli başarılara ulaşmış bir oyuncu yani uyum sorunu yaşamıyor genelde. Bizede 1 yıllık imza attı zaten, bu sezon üst düzey oyunuyla iyi bir yere getirir ekibimizi umarım.. |
KALICI OLURSA DAHA İYİ İŞTE İSTANBUL'DAN DAHA GÜZEL ŞEHİR NE AVRUPADA NE AMERİKADA VAR NE YAPICAK GİDİPTE KALMALI BENCE BAYAĞI BAŞARILI OLDUĞU TAKDİRDE ŞU EUROCUP'I ALIRSAK VARYA O ZAMAN GÖRCEKLER KİMLE BOY ÖLÇÜŞTÜKLERİNİ... |
Türkiye`de Saat: 10:39 . |