![]() |
Bjk Cola Turka 2008-2009 Kadrosu 5Muratcan GülerGuard-Forvet10Yağız KabaGuard-Forvet14Haluk YıldırımForvet21Adem ÖrenPivot4Mehmet YağmurGuard41Cevher ÖzerForvet32Mire ChatmanGuard19Azmi TurgutGuard22Rick Jason ApodacaGuard-Forvet13Ömer ÜnverForvet8Marcus FaisonForvet33Mario Trevon AustinPivot12Arın SoğancıoğluGuard9Jovo StanojevicPivot herılde kadro böyle kalıcak bjk.com.tr böyle bundan sonrada trasfer yapılıcagını düşünmüyorum |
ŞEREF YALÇIN Şube Yöneticisi Hakan DEMİR Coach Hasan BOZKURTER Şube Koordinatörü Burak BIYIKTAY Genel Menajer Mertay Kugay İdari Menajer Yağızer Uluğ Yardımcı Antrenör Zafer Sağlam Yardımcı Antrenör Aydın Demirözü Kondisyoner Devrim Urgun Doktor Seyhan Kesim Masör Turgut Soner Malzemeci |
Uzun rotasyonu çok sınırlı..:S |
Görülüyorki Playy Off'lar başarı olarak belirlenmiş, bu kadrodan bunu anlıyorum ben...Sezona 3 pivotla başlıyoruz, olacak iş mi bu yaf...Auistin hariç diğer iki pivotun üst düzey oyuncular olduğunu da düşünmüyorum...Çok da umutlu değilim zaten... |
Bu kadro yetersiz bence ... Umut yok ... Gecen sezon ki kadronun kiymetini bilemedik ... |
Yabancılardan 2si soru işareti.. Haluk dışında Türklerin hepsi soru işareti.. İlginç bir sezon bizi bekliyor.. Hayal kırıklıklarıyla dolu.. |
Alıntı:
|
1 numarada Chatman oynamak zorunda.. 2 ve 3 numaralarda Faison ve Apo dan en az 1i kesinlikle sahada olmak zorunda.. Cevher ve Adem'e güvenip Austin ve Jovo'dan hangisini kesebilirsin ki? 3+2 kuralı bile büyük dert açacak başımıza.. Evet haklısın umudumz yok cidden bu sene.. :) Hani çok iyi bi koçumuz var belki o bir avantaj diyicem ama Hakan Demir'den de pek bişey baklemiorm.. Didin zamanında bile en azından koça güveniyorduk..Ergin'i saymıyorum bile..Keşke Murat Özyer ikna edilebilseydi.. Çok istemiştim onun gelmesini ama olmadı..Zaten maçlarıda Digitürk almış..Bu sene takımı pek izlemicem gibi :) |
bizde baskete yatırım yokki şöyle 2 milyon dolarlık bütçe ayırsalar şampiyon olurz. |
Apodaca kesin olarak gitti ve Hakan Demir'in söylediğine göre yabancı transferi yapılacak. Drobnjak ile Shumpert'ten gelecek 325.000 dolara bağlı olarak anlaşılmış. Ancak o para gelmedi ve Drobnjak şuanda Efes Pilsen ile antremanlara çıkıyor. Bu oyunun aktörünü iyi bellemek lazım, çok yazık... Şimdi Türk bir Drobnjak ve yabancı kısa transferiyle bu takımın havasının ne oranda değişeceğini hayal edelim.. Ben hala umutluyum ama, yüzümüzü güldürecek bu takım. Özellikle Cevher'in hazırlık maçlarındaki performansı daha doğrusu istatistikleri nazarlıık. Ayrıca 2 milyon dolarlık bütçeyle zaten bu kadarını yapıyorsun zorro_ysf. O kadarı da ayrılmıyor değil :D |
tönetim dedi bu sene yatırımları futbola yapıcaz dediler ve simdiki halimizi görüyorsunuz hepiniz |
Tuncay Özilhan mahsus yapıyor bunları..yönetim de çanak tutuyor maalesef...İyi bir 5 numara ve iyi bir 4 numara ile başarılı oluruz sanırım... |
Sadece transfer edilen 4 yabancıya ödenecek rakam tahminen 2.600.000 USD. |
efese giden oyuncumuz keşke kalsaydı,herşey daha farklı olurdu. |
Eğer Drobni dönerse türk olarak ve yabancı bir 2 gelirse kaliteli ozaman işlerin şekli değişebilir..Ozaman umutlu olabilirz birşeyler için..Şuan gerçekten tablo karanlık.. |
Alıntı:
drob mutlaka gelmeli iyibirde şutör bulursak çok iyi bir takım oluruz |
umut yok gecen senekı kadro korunmalıydıı .. uzun rotasyonu cook zayıf bu uzunlarala lıg bıtmezz daha ııı turk oyuncular alınmalııı |
Aklın yolu bir de piyasada şuan kaliteli uzun yok alınabilecek =) |
Chatman ,Faison, Halük , Cevher, Austin beşi pota altında alabora olur. Chatman, Halük, Muratcan, Austin, Stanojeviç beşinde ise dış atışlar zayıf kalır. Türk statüsünde oynayabilecek bir uzun bu takıma mutlaka gerekli. |
Alıntı:
|
Kadronun son şekli bu değildir takviye muhakkak olacaktır ama 1-2 güne öğreniriz birşeyler.. Şunun da altını çizmek lazım, Hakan Demir bu takıma geldiğinde yerli transferi bitirilmişti. Sadece yabancı transferleri yaptı Hakan hoca. İstekleri olduğu belliydi zaten röportajından da anlayabiliriz bunu, eksiklerin bilincinde. Şeref Yalçın ve diğer yetkililere de iletmiştir elbette. İnşallah herşey güzel olur. |
keşke şu serkan erdoğanı biz alsaydık ya telekoma gidicene bize gelseydi keşke yda bi cenk akyol gibi bi adam olsa sıkıntı yaşamayız |
hadi hayırlısı bakalım millet doğacağa don biçyo olmaz bilmem ne yav ne biliyon olmayacağını bir başlasın lig daha oyuncu gelecek belki hayal kırıklığı drobnjakı aramayacağımızı düşünüyorum sadece 2 oyuncu daha rotasyon braz zayıf kalıyo onu kuvvetlendirmek için... ayrıca bu sene cola turka arenadayız yine kopacağız... austiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn bravoooooooooooooooo!!!... :D |
Haber 1903 | HABER1903`DEN AL HABERİ.. Bu haberle, Apodaca'nın takımdan ayrıldığı kesinleşti.. Yeni transferi bekleyip, görelim... |
Yerine üstü düzey bir 2 numara almaları şart.. Ses getirecek bir transfer olmalı.. Ama sanmıyorum.. |
futbolda bi transfere ayrılan bütce basketbol şubesine ayrılsa şampiyon oluruz... |
Alıntı:
çok doğru..:D |
Yönetim yabancı uzun arayışında, bu durumda yerli kısalara büyük iş düşecek, muhtemelen ilk beşte yabancı hakkımızı oyun kurucu ve pota altında kullanacağız. |
koskoca cola turka bjk ye ismini vermiş el atamıyomu bu olaya sadec oraya isim koymakla olmuyor bu işler fenere yaptığı katkının onda birini bize yapsa bu takım çok işler yaparda bizimkilerde iş yok |
Ben bu sene basketbolda pek umutlu değilim.Hele Shumpert'in gitmesinden sonra yerine iyi takviyeler yapamadık, Apodaca'nın gitmesine pek üzülmedim açık söylemek gerekirse.Zaten geçtiğimiz sezon oynadığı oyun ortada.Bakalım Apodaca'nın yerinde transfer yapacaklar mı? |
Alıntı:
|
Öncelikle potaaltına transfer lazım, gerekirse de 1 şutör. |
inşallah diğer takımları önceki sene gibi zorlarız... |
Hakan Demir Apo varken bile 1 şutör istediğini söylüyordu.. Apo da gidince bu transfer yapılmalı artık.. Pota altına takviye olacağını sanmıyorum bu saatten sonra.. |
Dennis Demarlow Mims... Geçen yıl 2. ligde, Yeşilyurt forması giymiş. 2.08 boyunda. Sanırım bir Türkle evliymiş ve kısa zaman sonra Türk vatandaşlığına geçebilecekmiş. Son oynadığımız hazırlık maçında St.Petersburg'a karşı da forma giymiş. |
Hmm.. Türk Statüsünde ise çok kıyak olur.. Boyu da iyi : ) ama nasıl bir oyuncu bilmiorm:D http://www.yesilyurtsporkulubu.com/b...akim/denis.jpg 15.10.1980 SOUTH CAROLİNA DOĞUMLU OYUNCUMUZ 2.06 BOYUNDA OLUP TÜRKİYE’DE Kİ 3 SEZONUNU OYNAMAKTADIR. SUPROLEAGUE TECRÜBESİ OLAN OYUNCUMUZ UZUN MEVKİİNDE GÖREV YAPMAKTADIR. BOY: 2.08 KİLO: 115 Yeşilyurtsporkulubu.com |
Faison son hazırlık maçlarında ağırlığını hissettirmeye başladı. |
Muhakkak Türk statüsünde oynayacaktır, yoksa düşünmeyiz. Şimdi yabancı transferimizi bekliyorum. Umarım sağlam bir şutör olur :) |
Mims iyi olabilir belki, tanımıyorum ama en azından bir yabancı ve zenci..:)..Türk statüsünde oynayacak olması da avantaj bizim için...Bu saatten sonra da başka bi pivot alamayız zaten, anca yabancı olur, o da takımı bozar...Şimdi iyi bir şutör aldık mı tamamdır, kadromuz kafaya oynar yine bu sezon, ama şampiyonluk beklemiyorum... |
Sağlam bir şutör; Takımı çok çok iddialı bir duruma getirebilir.. Herşey son 2 numara transferine bağlı.. |
Türkiye`de Saat: 15:10 . |