![]() |
Kadronun son şekli bu değildir takviye muhakkak olacaktır ama 1-2 güne öğreniriz birşeyler.. Şunun da altını çizmek lazım, Hakan Demir bu takıma geldiğinde yerli transferi bitirilmişti. Sadece yabancı transferleri yaptı Hakan hoca. İstekleri olduğu belliydi zaten röportajından da anlayabiliriz bunu, eksiklerin bilincinde. Şeref Yalçın ve diğer yetkililere de iletmiştir elbette. İnşallah herşey güzel olur. |
keşke şu serkan erdoğanı biz alsaydık ya telekoma gidicene bize gelseydi keşke yda bi cenk akyol gibi bi adam olsa sıkıntı yaşamayız |
hadi hayırlısı bakalım millet doğacağa don biçyo olmaz bilmem ne yav ne biliyon olmayacağını bir başlasın lig daha oyuncu gelecek belki hayal kırıklığı drobnjakı aramayacağımızı düşünüyorum sadece 2 oyuncu daha rotasyon braz zayıf kalıyo onu kuvvetlendirmek için... ayrıca bu sene cola turka arenadayız yine kopacağız... austiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn bravoooooooooooooooo!!!... :D |
Haber 1903 | HABER1903`DEN AL HABERİ.. Bu haberle, Apodaca'nın takımdan ayrıldığı kesinleşti.. Yeni transferi bekleyip, görelim... |
Yerine üstü düzey bir 2 numara almaları şart.. Ses getirecek bir transfer olmalı.. Ama sanmıyorum.. |
futbolda bi transfere ayrılan bütce basketbol şubesine ayrılsa şampiyon oluruz... |
Alıntı:
çok doğru..:D |
Yönetim yabancı uzun arayışında, bu durumda yerli kısalara büyük iş düşecek, muhtemelen ilk beşte yabancı hakkımızı oyun kurucu ve pota altında kullanacağız. |
koskoca cola turka bjk ye ismini vermiş el atamıyomu bu olaya sadec oraya isim koymakla olmuyor bu işler fenere yaptığı katkının onda birini bize yapsa bu takım çok işler yaparda bizimkilerde iş yok |
Ben bu sene basketbolda pek umutlu değilim.Hele Shumpert'in gitmesinden sonra yerine iyi takviyeler yapamadık, Apodaca'nın gitmesine pek üzülmedim açık söylemek gerekirse.Zaten geçtiğimiz sezon oynadığı oyun ortada.Bakalım Apodaca'nın yerinde transfer yapacaklar mı? |
Türkiye`de Saat: 00:18 . |